„Ultima lui fantezie a fost să facem dragoste cu un alt cuplu. Mi-a plăcut experienţa, dar ei i-a plăcut soţul meu mai mult”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

28 nov. 2018, 08:26
„Ultima lui fantezie a fost să facem dragoste cu un alt cuplu. Mi-a plăcut experienţa, dar ei i-a plăcut soţul meu mai mult”

„Sunt Irina, 28 de ani, să-ți spun ce mi s-a întâmplat. Sunt căsătorită de 2 ani, cu un soț mare amator de fantezii și delicii sexuale. Până acum am ținut pasul, căci zic eu că nici eu nu mă las mai prejos. Ultima lui fantezie a fost să facem dragoste cu un alt cuplu, un prieten al lui cu iubita sa, ei nefiind căsătoriți. Toate bune și frumoase, ne-am întâlnit, a fost bine, chiar mi-a plăcut experiența.

Citeşte şi 8 sfaturi ca să scapi de inhibiţiile sexuale

Doar că fata respectivă nu se mai oprește din ‘prietenie’ față de soțul meu. Dintr-o simplă aventură de curiozitate, lucrurile tind să evolueze către o poveste de iubire dintre ea și soțul meu. Ore întregi vorbesc pe whatsapp, el nu mai are timp și de mine, iar când am încercat să-i atrag atenția, m-a repezit – ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Nu sunt genul de femeie geloasă, dar situația începe să mă irite. Ai vreo idee despre cum ar trebui să procedez?”, a scris o cititoare libertatea.ro.