Poveste adevărată: Iubesc doi băieţi! Am atâta adrenalină încât abia mă abţin să nu sar pe noul iubit

Dilema unei femei tinere care are o relație de cinci ani cu un bărbat, dar, între timp, a descoperit o nouă atracție.

21 feb. 2016, 07:45
Poveste adevărată: Iubesc doi băieţi! Am atâta adrenalină încât abia mă abţin să nu sar pe noul iubit

„Am o problemă. M-am îndrăgostit. Ar trebui să fie super, să mă simt într-al nouălea cer, să fiu pozitivă, optimistă, dar nu e așa. Mă simt al naibii de rău. Și asta pentru că sunt aproape măritată cu un alt băiat. Da, am o relație de lungă durată, cinci ani, cu un tip mișto. Și, între timp, m-am îndrăgostit de altul.

Stau ca proasta și mă gândesc dacă îl iubesc pe cel cu care locuiesc? L-aș părăsi mâine dacă aș avea un motiv. Dar n-am niciunul. Nu știu ce să fac. Normal, de cel de-al doilea m-am îndrăgostit la noul meu job. Ar trebui să-mi dau demisia ca să-mi salvez actuala relație, dar nu prea vreau. Jobul e bun, băiatul e cool!

Mă gândesc pe cine să aleg. Unele prietene de-ale mele n-au niciun iubit, eu sunt prinsă între doi. Nu prea e dreptate pe lumea asta. Dar sper să mă descurc. Dacă aș afla răspunsul la întrebarea care mă frământă cel mai mult aș putea să iau o decizie: am fost îndrăgostită de cel lângă care locuiesc de cinci ani de zile sau nu?

Am senzația că acum iubesc diferit. Poate e din cauza faptului că relația asta nouă a mea are parfumul ăsta interzis, e un pic imorală. Când mă întâlnesc cu iubitul meu secret cred că pulsul meu ajunge la două sute. Am atâta adrenalină încât abia mă abțin să nu sar pe el. Dar, după ce ne despărțim și ajung acasă, mă simt atât de vinovată”.

Sursa: eva.ro