Poveste BIZARĂ, dar ADEVĂRATĂ. Motivul CIUDAT pentru care un CÂINE a făcut închisoare pe viaţă FOTO

Un caz bizar a avut loc în justiţia americană la începutul secolului XX, după ce un patruped a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a reuşit să supere un guvernator.

06 dec. 2014, 09:42

Câinele pe nume Pep a fost condamnat la închisoare pe viaţă în anul 1924, după ce a ucis cu sânge rece pisica guvernatorului Pennsylvaniei.

Citeşte şi MOMENT SFÂŞIETOR. Cum încearcă un câine să salveze un alt căţel lovit de maşină

Astfel, labradorl negru, a ajuns în penitenciarul Eastern State în data de 12 august 1924, după ce a omorât animalul de companie al guvernatorului Gifford Pinchot, o pisică. Mai mult, el a primit şi un număr de înregistrare, C-2559.

Cu toate acestea, potrivit guvernatorului respectiv, povestea a fost alta. Astfel, el a declarat că patrupedul a fost trimis la închisoare pentru a fi folosit ca mascotă pentru prizonieri, deoarece el şi directorul închisorii, Herbert Smith erau prieteni. Cu toate acestea, se pare că Pep a avut o viaţă fericită după gratii, fiind iubit de toţi deţinuţii pentru firea sa blândă, murind după zece ani de închisoare.

Citeşte şi TRANSFORMAREA unui CĂŢELUŞ în DULĂU în doar 23 de SECUNDE. Imagini inedite într-un clip time-lapse VIDEO

Chiar dacă adevărul poate nu va fi niciodată descoperit, un lucru este sigur, în fotografia pentru dosarul de puşcăriaş, câinele avea o faţă pe care se putea vedea vina.