Poveste cutremurătoare. O femeie câştigătoare la LOTO s-a SINUCIS aruncându-se în faţa trenului FOTO

O femeie din Marea Britanie, câştigătoarea unei adevărate averi la loto, a ales să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în faţa unui tren.

30 apr. 2015, 14:12

Helen Ford, de 54 de ani, fostă balerină, a câştigat acum 12 ani suma de jumătate de milion de lire sterline la o extragere loto. Cu toate acestea, în ianuarie 2015 a ales să îşi pună capăt zilelor, potrivit Metro.

Citeşte şi S-a aruncat în faţa trenului supărat că iubita nu-i răspunde la telefon. Vezi ce au descoperit poliţiştii

Din primele informaţii, se pare că femeia, care s-a trezit peste noapte bogată, nu a putut să îşi organizeze averea. Astfel, din cauza aceste probleme, alături de o serie de afecţiuni psihice, au împins-o la acest gest necugetat. Ea s-a aruncat în faţă unui tren care trecea în apropierea casei sale din Cardif.

Victima suferea de tulburare bipolară, având sentimente de singurătate şi disperare. Chiar şi aşa, anchetatorii bănuiesc că moartea ei nu ar fi fost o sinucidere.

Citeşte şi Cea mai stranie tentativă de sinucidere. Vezi cum a vrut o femeie să-şi pună capăt zilelor

Nu sunt satisfăcut, nu există suficiente dovezi să dăm verdictul de sinucidere în cazul Helen Ford. Helen a murit după ce a fost lovită de tren – intenţiile ei în acel moment nu erau însă clare„, a declarat unul dintre anchetatori.

Cu toate acestea, ea a vorbit în trecut în presă despre problemele sale.

Oamenii cred că ar trebui să fiu fericită că am câştigat la loterie. Însă banii nu îţi cumpără sănătate şi fericire. Şi dacă aş fi câştigat 30 de milioane de lire, tot nu m-ar fi făcut bine. Banii nu sunt importanţi în viaţă, iar oamenii ar trebui să-şi amintească asta„, a declarat Helen.