Poveste de dragoste demnă de film: Ce i-a spus un bărbat IUBITEI după ce s-a trezit din comă

Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să uimească medicii după ce s-a trezit dintr-o comă profundă şi şi-a revenit complet, cu toate că a avut o pierdere de memorie serioasă şi se afla într-o stare critică.

30 mai 2014, 08:35

Stewart Fryett, un bărbat de 39 de ani din Marea Britanie, a fost la un pas de moarte în urma unui accident de maşină, suferind o serie de răni grave, printre care o lovitură la cap, coaste rupte, un plămân perforat şi coloana vertebrală atinsă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un bărbat a aşteptat JUMĂTATE de SECOL pentru a se căsători cu persoana iubită: Ea mereu a fost aleasa MEA

Chiar dacă doctorii nu îi dădeau nicio şansă, după zece zile de comă profundă pacientul s-a trezit. În momentul în care şi-a văzut prietena, primul lucru pe care l-a spus a fost o replică demnă de un film de dragoste care a înduioşat-o pe tânără.

Citeşte şi A cerut-o în căsătorie în PUBLIC, dar a fost refuzat: „Ai PENISUL prea mic”. Vezi reacţia BĂRBATULUI VIDEO

Nu ştiu cine eşti, nu îţi ştiu numele, dar ştiu că te iubesc„, i-a spus Stewart iubitei sale, Chrissie, care îi prezent a devenit soţia lui.

Accidentul a avut loc în anul 2009, bărbatul având nevoie de 4 ani pentru a-şi reveni complet. Cu toate acestea, cei doi au făcut nunta în 2013 şi acum aşteaptă primul lor copil.