Poveste de dragoste inedită: Un doctor şi-a creat SOŢIA PERFECTĂ, înainte să o ceară în căsătorie FOTO

Un doctor plastician din America trăieşte o frumoasă poveste de dragoste după ce şi-a creat singur femeia perfectă. Astfel, el şi-a cerut în căsătorie o pacientă după ce i-a făcut acesteia mai multe operaţii estetice, printre care o mărire a sânilor, o liposucţie şi o ridicare a posteriorului.

26 aug. 2013, 18:39

Doctorul David Matlock se poate considera un bărbat fericit, după ce şi-a cunoscut soţia, pe Veronica, în anul 2007, în momentul în care ea a devenit pacienta lui la o clinică de înfrumuseţare. Astfel, după ce i-a oferit tinerei mai multe intervenţii chirurgicale, cum ar fi o liposucţie, o ridicare de posterior, o labioplastie şi injecţii cu botox, doctorul a cerut-o în căsătorie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Doctor filmat cu camera ascunsă cum îşi pipăie şi sărută pacienta VIDEO

Femeia avea cu 20 de kilograme mai mult în momentul în care l-a cunoscut pe doctor, în prezent cei doi ducând o viaţă extrem de sănătoasă, participând la concursuri de fitness.

Nu puteam să mă uit în ochii lui din cauza motivului pentru care eram acolo. Eram foarte timidă şi roşie, dar a fost dragoste la prima vedere„, a povestit tânăra, care o fetiţă dintr-o altă relaţie.

Nu i-am văzut greutatea atunci, ştiam exact ce vreau să fac. Ea a ales tot ce i-am sugerat, inclusiv căsătoria„, glumeşte bărbatul cu privire la modul în care şi-a cunoscut nevasta.

Citeşte şi Confesiunile unei victime a chirurgiei plastice: Am simţit ca şi cum o ţigară ardea pe pielea mea

Cuplul trăieşte foarte sănătos, urmând diete stricte şi petrecând ore întregi în sala de forţă. În acelaşi timp, cei doi participă la concursuri de frumuseţe, cu toate că din când în când ei recurg şi la ajutorul operaţiilor estetice pentru a modifica micile imperfecţiuni.