Poveste desprinsă parcă dintr-un film prost. Un pacient înjunghiat a fost pierdut din ambulanţă, medicul era drogat

O ambulanță care transporta un bărbat înjunghiat a reușit să piardă pacientul pe drum. Întreaga poveste a avut loc în Spania. Medicul și șoferul salvării au fost reținuți de către polițiști. Pacientul era un turist britanic în vârstă de 30 de ani, care fusese înjunghiat în Benidorm, o stațiune preferată de străini.

04 mai 2018, 15:54
Poveste desprinsă parcă dintr-un film prost. Un pacient înjunghiat a fost pierdut din ambulanţă, medicul era drogat

Un britanic a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat într-o staţiune din Spania şi pierdut apoi pe drum de personalul de pe ambulanţă. Totul a ieşit la iveală după ce poliția a sunat la spital pentru a întreba de pacient. Angajații le-au spus oamenilor legii că turistul nu se află la spitalul lor.

Şoferul și pe medicul de pe ambulanță au fost audiaţi, însă lucrurile nu păreau să aibă vreo logică. Cei doi au spus că pacientul a devenit agresiv și că s-a dat jos din ambulanță. Adevărul a ieşit însă la iveală. Pentru că cei doi aveau un comportament ciudat, oamenii legii au decis să le fie făcute analize toxicologice. Acestea au stabilit că ambii consumaseră cocaină și marijuana în acea zi.

Pacientul rănit a fost găsit într-un șanț, inconștient și plin de sânge. Din fericire, britanicul și-a revenit la spital, dar nu a putut să le spună oamenilor legii ce s-a petrecut, pentru că el era beat atunci când a fost înjunghiat și nu își amintește ce a pățit, potrivit Euronews