Poveste ÎNFIORĂTOARE. Un fotbalist a fost ucis de mafie, capul i-a fost mutilat şi aruncat în faţa casei

Jucătorul brazilian Joao Rodrigo a fost omorât în noaptea de luni spre marţi. Ce-i care l-au ucis i-au tăiat capul, i-au scos ochii şi i-au tăiat limba.

30 oct. 2013, 15:13

Joao Rodrigo a început să joace fotbal la nivel de profesionişti în 1996, pe când avea 19 ani, el fiind legitimat la gruparea Bangu, după ce trecuse pe la Olimpia, Nacional, dar şi prin Europa, pe la suedezii de la Öster.

Acum avea 35 de ani, a spus adio fotbalului, iar luni noapte se afla într-un restaurant din districtul Realengo, din Rio de Janeiro. După ce a părăsit localul el a fost răpit de câţiva necunoscuţi, însă nimeni nu a observat acest lucru. Soţia sa, care era obişnuită ca Rodrigo să lipsească nopţile de-acasă, a auzit ceva zgomote ciudate în jurul locuinţei, în jurul orei 04.30, marţi dimineaţa, iar când a ieşit să vadă ce este s-a îngrozit.

Pe verandă era aruncat capul soţului său, fostul fotbalist Joao Rodrigo, căruia îi fusesesă scoşi ochii şi tăiată limba.

Potrivit rapoartelor preliminare s-ar părea că este vorba de o răzbunare a mafiei traficanţilor de droguri, soţia sa fiind cadru activ în poliţia militară şi lucrând din greu în ultimii ani pentru stârpirea acestui flagel.

Citeşte şi Cu ce se mai ocupă fotbaliştii. Vezi ce transporta un fotbalist în stomac