Poveste scăldată în LACRIMI şi DORINŢE neîmplinite. Vezi de ce un bărbat oferă BACŞIŞURI URIAŞE FOTO

Seth Collins, un bărbat din Kentucky, are un scop măreţ, acela de a călători peste 28.000 de kilometri pentru a oferi bacşişuri de 500 de dolari ospătarilor din restaurantele pe care le vizitează pe toată suprafaţa Americii. Astfel, el vrea să ducă mai departe una dintre dorinţele fratelui său, lăsate prin testament, înainte să moară subit la vârsta de 30 de ani, Până în prezent, el a vizitat 17 state, intrând în 54 de restaurante, unde a făcut mai mulţi ospătari fericiţi.

03 iul. 2013, 15:06

Înainte să moară, Aaron Collins, fratele mai mic al lui Seth, a lăsat în testament o dorinţă neîmplinită, aceea de a oferi unui străin suma de 500 de dolari. În prezent, bărbatul străbate toată America, pentru a duce mai departe ideea în onoarea tânărului decedat, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi A apărut primul bancomat pentru BACŞIŞURI

Totul a început în luna iulie a anului trecut când inima lui Aaron s-a oprit brusc, în pragul vârstei de 30 de ani. Ulterior, după ce a aflat dorinţa rudei răposate, Collins s-a dus într-un restaurant şi a dat ospătăriţei de acolo un bacşiş de 500 de dolari. El a surprins momentul şi l-a postat pe internet. În scurt timp, ideea a atras atenţia publicului şi s-au strâns peste 60.000 de dolari pentru „Ultima dorinţă a lui Aaron”.

Nu mă aşteptam ca acest lucru să se întâmple în continuare. Sunt foarte încântat. Este o mare moştenire a fratelui meu. Cu siguranţă mi-a amintit cât de important este să fi generos„, a declarat Seth.

Citeşte şi Fabuloasa poveste a supravieţuitoarei de pe Titanic născute în România

Cu toate că experienţa consumă mult timp, există şi recompense. La iniţiativa tânărului s-au alăturat şi cele două surori mai tinere care au ales să participe la uimitoarea călătorie în amintirea celor care le-a fost frate.