Poveste senzaţională. Preşedintele Mauritaniei s-a plictisit la Supercupă, iar meciul s-a încheiat în minutul 63

O scenă ridicolă s-a consemnat în Africa, la Supercupa Mauritaniei, în care preşedintele acestui stat a jucat un rol mai important decât arbitrii şi cei 22 de fotbalişti.

01 dec. 2015, 09:23
Poveste senzaţională. Preşedintele Mauritaniei s-a plictisit la Supercupă, iar meciul s-a încheiat în minutul 63

Mohamed Ould Abdel Aziz, preşedintele Mauritaniei, a fost prezent pe stadion la meciul de Supercupă care a opus formaţiile FC Tevragh-Zeina şi ACS Ksar. Treptat a început să-şi piardă interesul pentru partidă, până când după o oră de joc s-a plictisit de tot.

Cum nu mai avea răbdare să aştepte fluierul de final al arbitrului, a ordonat el însuşi încheierea meciului, în minutul 63, la scorul de 1-1. În consecuinţă, s-a trecut direct la executarea loviturilor de la 11 metri, iar FC Tevragh-Zeina a câştigat trofeul.

Citeşte şi ĂSTA este cel mai prost PENALTY din istorie VIDEO

Cum bizareria s-a propagat cu repreziciune, administraţia prezidenţială a încercat să mai spele din imaginea şefului statului, cu un comunicat: „Dezmintem în termeni fermi intervenţia preşedintelui Republicii în încheierea prematură a acestui meci. Decizia a fost luată din motive organizatorice, de comun acord cu antrenorii şi oficialii celor două echipe„.