Poveste tristă. Român salvator de vieţi, abandonat printre străini după moarte VIDEO

Chin nesfârşit pentru o familie din Mehedinţi, care şi-a pierdut fiul într-un accident la mii de kilometri depărtare de casă. La cererea medicilor englezi, părinţii au fost de acord să doneze organele ca să salveze mai multe vieţi. De atunci au trecut însă mai multe săptămâni, iar băiatul nu a putut fi dus acasă pentru a fi înmormântat creştineşte. Familia nu are bani şi priveşte cu speranţă la autorităţi.

04 aug. 2015, 10:12
Poveste tristă. Român salvator de vieţi, abandonat printre străini după moarte VIDEO

În urmă cu o lună, Alexandru Zianu Vasiliu de 24 de ani a suferit un cumplit accident. A fost lovit de o maşină în timp ce era pe bicicletă. S-a întâmplat în oraşul Manchester, acolo unde tânărul român muncea de un an de zile, potrivit România TV.

Citeşte şi Şocant: Cum au păcălit medicii britanici familia unui ROMÂN că îl vor repatria dacă le va ceda organele sale

Tânărul a intrat în moarte cerebrală, iar medicii au cerut acordul părinţilor pentru prelevare de organe.

 

Ni s-a confirmat ca creierul de bază i-a fost strivit si ca nu se mai poate face absolut nimic. Le-am menţionat că sunt in total de acord cu scopul măcar de a-mi aduce copilul acasă, având o situaţie financiară precară. Nu pot să-mi permit ca să aduc corpul copilaşului acasă. A mers acolo să-şi facă un trai mai bun şi iacă ce trai şi-a făcut venind într-un sicriu pe care nimnei nu-l va aduce în ţară„, a declarat mama tânărului.

Citeşte şi Român salvat după ce a plutit în derivă 12 ore pe Marea Adriatică

A trecut de atunci o lună timp în care mai multe vieţi au fost salvate cu organele prelevate de la tânărul român. Dar familia nu şi-a mai primit copilul acasă pentru a-l înmormânta creştineşte. În prezent, familia are nevoie de 3.500 de euro ca să-şi aducă acasă copilul mort.

Oamenii speră însă că autorităţile se vor îndura de ei şi îi vor ajuta să îşi înmormânteze copilul acasă.