Povestea astronautului care a lăsat un CADOU EXTRATEREŞTRILOR când a fost pe Lună

Astronautul Charles Duke, cel mai tânăr astronaut care a păşit pe suprafaţa Lunii, a lăsat o fotografie de familie, cu un mesaj scris pe spate, special pentru extratereştrii.

13 feb. 2013, 08:06

În timpul unei misiuni din anul 1972, tânărul a lăsat pe Lună una dintre fotografiile lui de familie, protejată de un dosar din plastic transparent. In imagine, era el alături de soţie şi de cei doi fii, Tom şi Charles. În caz că va fi găsită de extratereştrii, membrul misiunii Apollo 16 a scris un mesaj pe spatele imaginii, potrivit The Sun.

Aceasta este familia astronautului Duke, de pe planeta Pământ, aterizat pe Lună în aprilie 1972„, a scris el pe spatele fotografiei.

Timp de 40 de ani, secretul lui a stat pe partea întunecată a Lunii, până când o imaginea a fotografiei făcută de bărbat a fost descopoerită in imaginile de arhivă ale proiectului american Apollo.

În prezent, Duke are 77 de ani, având un nepot de nouă ani. El avea 36 de ani când a devenit al cincilea om care a păşit pe Lună. „Este fantastic. O, primul pas pe Lună a fost super”, a spus el când a coborât din rachetă.

„O mulţime de astronauţi au lăsat ceva personal pe Lună. Acela a fost un moment important pentru umanitate şi ceea ce este mai important pentru Charlie a fost familia lui ”, a spus Robert Jacobs, un oficial al NASA privind gestul astronautului.

Citeşte şi: Spălatul pe mâni în spaţiu, o adevărată CASCADORIE! Demonstraţia incredibilă făcută de un astronaut