Povestea băiatului cu o ANOMALIE CIUDATĂ care este privit ca un zeu în INDIA: E un dar DIVIN FOTO

Un băiat de 12 ani din India este privit ca un zeu, după ce s-a născut cu o anomalie ciudată. Astfel, el are o coadă, motiv pentru care este asemănat cu zeul-maimuţă Hanuman. El primeşte ofrande pentru a-i binecuvânta pe oameni.

23 iul. 2013, 08:00

Arshid Ali Khan este un tânăr de 12 ani care potrivit doctorilor suferă de o formă a bolii spina bifida, unde coloana vertebrală se dezvoltă ciudat, motiv pentru care băiatul are o coadă crescută la spate. Cu toate acestea, el este privit ca o zeitate în India, potrivit The Sun.

Citeşte şi BIZAR. Un băieţel s-a născut cu o COADĂ de 10 centimetri, iar medicii nu îl pot ajuta FOTO

Copilul, numit Balaji de discipoli, este urmat tot timpul de persoanele care cred în el, oamenii oferindu-i bani şi cadouri în schimbul unei binecuvântări. Mai mult, el este considerat reîncarnarea unui zeu hindus, zeul-maimuţă, Hanuman.

Îmi iubesc coada. Este un cadou de la Dumnezeu. Este ciudată, dar oamenii mă respectă şi îngenuchează înaintea mea. Mă simt special. Sunt foarte fericit„, a povestit copilul care trăieşte cu bunicii lui.

Citeşte şi Povestea bărbatului care trăieşte de aproape un SECOL şi jumătate: M-am născut în 1872

Chiar dacă băiatul este fericit datorită condiţiei sale, doctorii spun că el riscă să se îmbolnăvească mai rău dacă nu va fi operat.