Povestea BĂIATULUI de CINCI ANI care ştie cine a fost într-o VIAŢĂ ANTERIOARĂ: Eram un ACTOR CELEBRU FOTO

Un copil de cinci ani din America şi-a făcut părinţii să creadă în reîncarnare după ce a început să le povestească detalii inedite din viaţa trecută.

17 mart. 2015, 10:46

Ryan Hammons, din Muskogee, Oklahoma, a început să îi povestească mamei sale de la o vârstă fragedă faptul că a fost altcineva în trecut. Cu toate că iniţial femeia creadea că este vorba doar de imaginaţia bogată a copilului, din cauza numărul impresionant de detalii pe care le oferea a început să îl creadă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Viaţă anterioară, reîncarnare şi karma: Indicii care-ţi spun că ai avut o viaţă anterioară

Poveştile sale erau foarte detaliate şi extinse, nu era ceva ce un copil ar fi putut să inventeze. Mai mult, am găsit o fotografie a bărbatului care spunea că este el şi de atunci s-a schimbat totul„, a declarat femeia. 

Astfel, după ce şi-a dus mama într-o bibliotecă şi au început să caute informaţii, băiatul a găsit un fotografie dintr-un film din 1932. Printre actori, micuţul s-a regăsit şi pe sine, un actor mai puţin cunoscut, pe nume Marty Martyn, care mai târziu a devenit impresar la Hollywood. Acesta a murit în anul 1964.

Mai mult, Ryan a fost verificat şi de un doctor neurolog care a fost pur şi simplu fascinat de povestea copilului, acesta reuşind să dea peste cap toate explicaţiile ştiinţifice.

Citeşte şi Un copil de 4 ani povesteşte în detaliu amănunte dintr-o altă viaţă. A fost soldat şi a murit într-un atentat