Povestea BĂIEŢELULUI de doar ŞAPTE ANI alergic la PROPRIUL său CORP: L-am dus la SPITAL de 50 de ori FOTO

Un copil de şapte ani din Marea Britanie suferă de o alergie gravă, fiind la un pas de moarte în fiecare moment al vieţii. Astfel, doar dacă îşi atinge părul era are un atac de astm sau şi i se umflă tot corpul.

05 mai 2014, 19:01

Junior Rucroft, un băiat din Marea Britanie, a fost internat de peste 50 de ori până în prezent după ce a fost diagnosticat cu astm la vârsta de un an, potrivit Mirror

Citeşte şi Primul ajutor pentru atacul de astm

Cu toate acestea, doctorii au avut nevoie de ani buni pentru a descoperi că micuţul are o alergie la propriul corp, în special la firele de păr. Astfel, dacă îşi atinge capul şi apoi faţa, aceasta se umflă şi suferă instant o criză de astm. Mama sa a fost şocată când a auzit diagnosticul medicilor.

Citeşte şi Alergiile de primăvară. Care sunt simptomele şi cum putem trata aceste alergii

Am primit mai multe telefoane de la şcoală prin care mi se spunea că în momentul în care este atent la ore şi îşi duce mâna prin păr, ca apoi să se atingă pe faţă, aceasta i se umflă toată. Este o nebunie că Junior este alergi la propriul păr şi mi s-a părut ridicol prima oară când am aflat. Nu poţi să nu ai păr aşa că trebuie să avem grijă să nu se atingă în cap şi să fie tuns foarte scurt„, a declarat Paula Hopps, mama copilului.