Povestea bărbatului a cărui FAŢĂ a fost MÂNCATĂ de un PSIHOPAT: Acum învaţă să cânte la chitară FOTO

Ronald Poppo, un cerşetor din Florida, a devenit celebru după ce în urmă cu un an un bărbat i-a mâncat faţa, înainte să fie ucis de poliţişti. În prezent, victima se află într-un centru de recuperare, s-a îngrăşat şi vrea să înveţe să cânte la chitară.

21 mai 2013, 18:49

Rudy Eugene, numit şi „canibalul din Miami”, a fost împuşcat de autorităţi după ce a fost surprins în timp ce mânca faţa unui om al străzii, Ron Poppo, potrivit NY Daily News

Citeşte şi Minţi criminale: Cazuri de canibalism care au şocat lumea în 2012

La un an de la incident, victima este oarbă, dar se bucură de viaţă într-un spital din oraşul Miami, unde se recuperează după teribilul atac care i-a schimbat viaţa. Chiar dacă a rămas cu urme adânci pe faţă şi nu mai are ochi, bărbatul s-a îngrăşat 20 de kilograme şi vrea să înveţe să cânte din nou la chitară, după ce, în tinereţe, pe vremea când era student la o facultate prestigioasă, folosea acest instrument. Povestea lui este tragică, ajungând pe străzi, după ce a căzut în patima drogurilor, chiar dacă era un tânăr inteligent.  

Cred că vrea ca lumea să ştie că el nu a fost traumatizat de incident, fiind fericit şi recunoscător. Este o persoană incredibilă. Nu aş putea să cer un pacient mai bun„, au declarat doctorii care au grijă de el.

Citeşte şi Nu auzi aşa ceva în fiecare zi: Povestea bărbatului care şi-a MÂNCAT DEGETUL, după AMPUTARE FOTO

Ronald Poppo, cerşetorul în vârstă de 65 de ani, a fost atacat de Rudy Eugene, un bărbat de 31 de ani, în ziua de 26 mai 2012, după ce criminalul consumase droguri. Autorităţile au fost nevoite să îl împuşte pe bărbat, acesta refuzând să se oprească din a îi mânca faţa bătrânului.

Citeşte şi Un poliţist canibal a conspirat cu un prieten să răpească şi apoi să mănânce o sută de femei