Povestea BĂRBATULUI care a înghiţit un ŞOARECE VIU din greşeală. Nu vrei să ştii ce s-a întâmplat după

Una dintre cele mai bizare cazuri apărute vreaodată în presă prezintă un muncitor dintr-o fabrică ce a înghiţit din greşeală un şoarece viu în timp ce încerca să salveze o femeie pe care a auzit-o ţipând din cauza rozătoarei. Cu toate acestea, ceea ce a urmat poate fi orcând scenariul unui film de groază.

31 dec. 2013, 15:12
Povestea BĂRBATULUI care a înghiţit un ŞOARECE VIU din greşeală. Nu vrei să ştii ce s-a întâmplat după

Jurnaliştii publicaţiei Mirror au descoperit într-un ziar vechi de peste 100 de ani o poveste şocantă, dar adevărată. Astfel, în 1875, ziarul Manchester Evening News relata cazul unui muncitor care a reuşit să moară din cauza unui şoarece.

Citeşte şi Descoperirea făcută în URECHEA unui copil de 16 luni: Când am scos-o, crescuse deja 2 centimetri FOTO

Astfel, bărbatul se afla la muncă în momentul în care a auzit ţipetele de groază ale unei femei. Dorind să îi sară în ajutor, tânărul a încercat să prindă mica rozătoare în mână, însă  aceasta a scăpat şi a intrat pe mânecă, ajungând lpână la gulerul deschis al cămăşii, ca apoi să urce pe faţă şi să intre în gura deschisă a muncitorului.

Şocant este faptul că animalul a fost înghiţit şi a ajuns în gâtul tânărului, ca într-un final să înceapă să îi muşte organele interne încercând să scape din corpul bărbatului.

Citeşte şi GROAZNIC! Ce au găsit medicii ÎN GÂTUL unui bărbat. „Era mâncat de viu!”

După cum se ştie un şoarece poate trăi o lungă perioadă de timp cu puţin aer, motiv pentru care acesta a supravieţuit după ce a fost înghiţit şi a început să muşte din gâtul şi pieptul bărbatului, acesta murind în scurt timp într-o durere agonizantă„, stă scris în ziarul respectiv.

Informaţia este cu adevărat şocantă şi dacă internetul ar fi existat în secolul XIX, această ştire cu siguranţă ar fi devenit virală.