POVESTEA BĂRBATULUI care nu a mai dormit NICIODATĂ după ce a fost împuşcat în cap şi a supravieţuit

Paul Kern, un soldat maghiar din Primul Război Mondial, a şocat lumea după ce a fost împuşcat în cap dar a supravieţuit. Ulterior, bărbatul nu a mai fost în stare să închidă un ochi pentru tot restul vieţii.

16 iun. 2014, 14:39
POVESTEA BĂRBATULUI care nu a mai dormit NICIODATĂ după ce a fost împuşcat în cap şi a supravieţuit

Totul a început în 1915, atunci când Paul Kern era doar un soldat al trupelor austro-ungare. În timpul unei lupte el a fost împuşcat în cap de un ostaş din armata ţaristă. Inedit este faptul că glonţul ce pătrunsese în craniul soldatului, atingându-i lobul frontal, însă nu îi provocase moartea, ci doar l-a făcut să nu mai poate adormi după ce mai mulţi centri nervoşi ai creierului au fost afectaţi. Astfel, hipotalamusul nu a mai reuşit regleze ritmul de somn-veghe, potrivit Observator.tv.

Citeşte şi Descoperirea făcută în URECHEA unui copil de 16 luni: Când am scos-o, crescuse deja 2 centimetri FOTO

Cu toate că medicii nu credeau că organismul tânărului va funcţiona mult în acest ritm, bărbatul a dus o viaţă normală pentru 40 de ani. În urma investigaţiilor de specialitate, medicii au ajuns la concluzia că bărbatul era condamnat la nesomn şi la moarte. În acelaşi timp, sistemul său nervos nu reacţiona chiar dacă i se administrau sedative.

Citeşte şi GROAZNIC! Ce au găsit medicii ÎN GÂTUL unui bărbat. „Era mâncat de viu!”

Urmând sfatul medicilor, Paul Kern se întindea în pat şi închidea ochii două ore, pentru a-şi relaxa muşchii şi organele.

În timpul zilei, Paul Kern lucrează până la ora 18:00, într-un birou de avocatură. În timpul nopţii, când toată lumea doarme, Paul rămâne perfect treaz, citind şi studiind geografia, istoria, ştiinţele naturale. Orice om îl poate invidia, căci, practic, viaţa lui s-a dublat!„, era scris în ziarele din secolul XX.