Povestea bărbatului cu cel mai mare suflet din lume. Toată viaţa şi-a donat salariul nevoiaşilor FOTO

Un bărbat din India se consideră cel mai bogat om din lume, cu toate că nu are niciun bun pe numele său, după ce în ultimii 35 de ani şi-a donat banii din salariu oamenilor săraci.

04 mai 2015, 14:25

Kalyanasundaram, un bibliotecar de 73 de ani din Tamil Nadu, India, spune că este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, chiar dacă în ultimii 35 de ani şi-a donat banii din salariu organizaţiilor de caritate, potrivit Oditty Central.

După ce el însuşi a avut parte de o copilărie grea, în momentul în care şi-a pierdut tatăl la vârstă de doar un an şi a mama sa l-a crescut cu greu, el a realizat că trebuie să îi ajute pe alţii. Mai mult, din cauza unei probleme cu corzile vocale, având o voce extrem de subţire, Kalyanasundaram a vrut să se sinucidă din cauza acestei probleme, însă apoi a realizat că îşi poate dedica viaţa altora.

Locul în care trăiam era un sat mic, fără drumuri, electricitate, autobuze sau şcoli. Mergeam 20 de kilometri dus-întors până la şcoală„, a declarat indianul.

Astfel, din salariul lunar de bibliotecar de 140 de rupii, el păstra doar 40 de rupii pentru cheltuieli personale, în timp ce restul îl dădea săracilor. Mai mult, el a refuzat să se căsătorească şi să aibă o familie pentru a nu cheltui mai mult. Pentru activitatea sa a primit chiar şi un premiu de 4.5 milioane de dolari, fiind numit „Omul Mileniului”, însă a donat toată această sumă. În prezent, este pensionat şi primeşte 15.000 de dolari lunar, însă şi această sumă, o donează în cea mai mare măsură.

Citeşte şi IMAGINI NEMAIVĂZUTE cu Arsenie Boca. Părintele, fotografiat în straie lumeşti VIDEO

Citeşte şi Notă de plată EXORBITANTĂ plătită pentru o singură NOAPTE într-un club de striptease: A vrut şapte FEMEI FOTO