Povestea bărbatului care trăieşte FĂRĂ STOMAC: Am două fetiţe adorabile şi vreau să le văd cum cresc FOTO

Un bărbat din Marea Britanie trăieşte în prezent fără stomac, după ce acesta a fost extripat de medici din cauza riscului mare de cancer, mai ales după ce doi dintre verii săi au murit din această cauză. Inedit este faptul că operaţia i-a salvat viaţa, mai ales că doctorii au observat semene de cancer în momentul intervenţiei.

13 sept. 2013, 19:44

Dan Taylor, un bărbat de 33 de ani din Marea Britanie avea 80% şanse să facă cancer la stomac, una dintre cele mai agresive cazuri de cancer, şi a ales ca acest organ să fie exteripat pentru a putea să trăiască alături de cele două fiice ale sale, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi SUA: O fetiţă bolnavă de cancer a primit şase organe noi. Vezi cum arată VIDEO

În prezent, esofagul lui este legat direct de intestine, motiv pentru care Dan este obligat să mănânce mese mici şi dese, dat fiind faptul că nu mai are unde să depoziteze mâncare. În acelaşi timp, el trebuie să consume produse bogate în calorii. În momentul operaţiei, cu toate că testele arătau că bărbatul nu suferă de cancer, medicii au descoperit că boala se instalase în organul respectiv, iar operaţia de şase ore i-a salvat viaţa.

Citeşte şi Protest extrem: Un bărbat trăieşte cu mai multe linguri în stomac, de cinci ani VIDEO

Am două fetiţe adorabile şi vreau să le văd cum cresc. Rata de supravieţuire pentru cancerul la stomac este foarte mică, aşa că decizia nu a fost greu de luat. Să fac operaţia a fost o decizie personală, unul dintre cele mai mari riscuri era să nu mă mai trezesc din operaţie. Sunt bucuros că am făcut-o, deoarece medicii au descoperit că eram în stadiile incipiente ale acestei boli. Nu este o schimbare atât de mare după operaţie. Am o dietă pentru care mulţi oameni ar fi invidioşi. Am o mulţime de biscuiţi şi chestii de ronţăit la birou. Mereu sunt optimist, dar după standardele mele recuperarea a fost mai rapidă şi mai uşoară decât mă aşteptam. Mă simt mai bine decât mă aşteptam„, a povestit Dan, fericit că este sănătos şi îşi poate vedea fetiţele crescând.