Povestea bărbatului cu 47 de amante. Ce a făcut soţia lui când a aflat

La bărbați, dorința de a-şi înşela partenera de viaţă este mai acută și mai greu controlabilă decât la femei, spun specialiştii. Un kenian nu s-a mulţumit insă cu o amantă. El avea nu mai puţin de 47 de femei răspândite în lumea întreagă. Într-un final, soţia lui a aflat.

15 oct. 2015, 09:09

O profesoara pensionară pe nume Edith Stillwell l-a întâlnit pe Ovi Elias, un bărbat din Kenya, pe un site de matrimoniale, în 2009. Cei doi au început să vorbească şi, mai mult la insistenţele bărbatului, au început o relaţie. După puţin timp, Ovi s-a mutat în casa femeii, în Ashington, Anglia. În luna august 2012, cei doi s-au căsătorit, potrivit Mirror.

Citeşte şi A cunoscut un bărbat în club şi l-a căutat pe Facebook. Avea să regrete amarnic

Deşi totul fusese normal până la nuntă, dupa eveniment au început să se întâmple lucruri ciudate. Bărbatul i-a cerut proaspetei soţii mai mulţi bani, echivalentul a vreo 60.000 de dolari, sub pretextul dezvoltării „afacerilor” sale. Edith a scos banii din economiile ce le avea şi i-a dat celui pe care îl considera bărbatul vieţii sale.

Am crezut că avem o relație reală și că am întâlnit sufletul pereche„, a declarat femeia.

Bărbatul incepuse să plece tot mai mult „în călătorii de afaceri”, cel mai des în Dubai, după cum îi spunea el soţiei, acolo unde îşi avea „afacerile”. Totul părea perfect în căsnicia lui Edith, cel puţin aşa credea femeia în vârstă de 61 de ani. Pănă într-o zi, când fosta profesoară a descoperit în haina lui Ovi, mai multe bilete de călătorie spre Australia şi nu spre Dubai, aşa cum îi spunea bărbatul. Ulterior, a găsit şi alte bilete spre diferite destinaţii din lume.

Femeia a început să intre la bănuieli ce i-au fost confirmate de o femeie din Australia. Aceasta i-a trimis un mesaj prin care îi spunea ca „Steve”, aşa cum ştia ea că se numeşte bărbatul, a lăsat emailul lui deschis pe laptopul ei. Aşa femeia a descoperit o listă întreagă cu nu mai puţin de 47 de femei din lumea întreagă. Printre numele celorlate femei, „ne aflăm şi noi două”, i-a spus lui Edith, femeia din Australia. Erau amantele bărbatului, pe care acesta le frecventa des şi le declara dragostea lui.

Citeşte şi Te-a înşelat? Ghid de supravieţuire pas cu pas

După ce bărbatul s-a întors acasă, din „călătoria de afaceri din Dubai”, femeia l-a demascat pe bărbatul pe care îl iubea şi l-a dat afară din casă.

Şi-a cerut scuze în genunchi şi mi-a spus că a fost o greşeală, dar ştiu că totul a fost un plan de-al lui„, a declarat femeia ulterior.

Edith a luat legătura cu poliția, dar oficialii au declarat că nu pot face nimic pentru că omul nu a încălcat nici o lege.