Povestea bărbatului cu cel mai CIUDAT NUME din LUME: Are o rezonanţă spirituală FOTO

Un bărbat din America şi-a schimbat numele pentru a atrage atenţia. Cu toate acestea, după ce povestea lui a făcut înconjurul lumii, el a fost arestat pentru posesie de droguri şi poate să stea până la cinci ani în închisoare. Chiar dacă a fost diagnosticat cu schizofrenie, tânărul pe nume Beezow Doo-doo Zopittybop-bop-bop spune că nu este bolnav.

19 aug. 2013, 07:52

Cu toate că se nume Jeffrey Drew Wilschke, bărbatul şi-a schimbat numele în Beezow Doo-doo Zopittybop-bop-bop acum doi ani, după ce a declarat că i se potriveşte mai mult acest nume, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cele mai ciudate nume din lume, dovedite cu buletinul GALERIE FOTO

El a devenit popular la începutul anului 2012, după ce povestea sa a fost auzită de un post de televiziune local. Chiar şi aşa, viaţa lui este extrem de controversată, tânărul luptându-se cu schizofrenia. În acelaşi timp, Beezow trăieşte pe străzi, cel puţin trăia înainte să fie arestat pentru posesie de droguri, motiv pentru care ar putea să stea până la cinci ani în închisoare.

Într-un interviu din 2012, tânărul de 32 de ani a povestit semnificaţia numelui său bizar şi greu de pronunţat. Conform declaraţiei sale, prima parte a numelui reprezintă „explozia conștientizării interconectării cu iubirea infinită din univers. „Doo-doo” este lupta vieții noastre de zi cu zi, conștientizarea faptului că dragostea vine din haos„. Zopittybop-bop-bop „este rezultatul acestei lupte, care este adesea ironic, mai ales pentru că toată viața se termină în moarte„.

Citeşte şi Şi americanii au nume trăsnite. Unele le întrec pe ale noastre

Mai mult, americanul ţine să precizeze că este foarte important ca numele său să fie capitalizat și să se folosească cratimă, deoarece spune că acesta este modul în care i-a venit în cap acum doi ani. Cu toate că nu este religios, bărbatul crede în Dumnezeu şi consideră că numele său are o rezonanţă spirituală specială.