Povestea bărbatului dependent de MÂNCAT CĂRĂMIZI: Poţi să îmi dai şi PUI FRIPT, mai mult îmi plac astea VIDEO

Un bărbat din India suferă de o dependenţă ciudată. Astfel, de la vârsta de zece ani el consumă zilnic mai multe cărămizi, alături de o porţie delicioasă de noroi. Tânărul spune că nu se poate opri şi speră să poată facă şi un profit de pe urma talentului său inedit.

03 apr. 2014, 09:37

Pakkirappa Hunagundi, un muncitor în construcţii în vârstă de 30 de ani din India, spune că a descoperit că îi place gustul de cărămidă atunci când avea doar 10 ani. În prezent a ajuns să consume peste trei kilograme de materiale de construcţie printre care se numără cărămizi, nisip, pietriş şi noroi, potrivit Mirror.

Citeşte şi Secretul pentru a sparge CĂRĂMIZI cu MÂNA: Un KARATIST a fost filmat cu încetinitorul VIDEO

Medicii spun că tânărul suferă de o boală numită Pica. Inedit este faptul că stomacul său procesează lucrurile ingerate de constructor şi nu a suferit neplăceri din cauza regimului alimentar bizar. În acelaşi timp, dantura sa este la fel de puternică şi poate mesteca orice.

Citeşte şi Fabrică de cărămidă din secolul al XVII-lea, descoperită în Cetatea din Târgu Mureş

Iubesc să le mănânc. Sunt parte din viaţa mea. Le simt ca o necesitate. Pot sări peste o masă, dar nu pot renunţa la cărămizi şi noroi. Nu păţesc nimic de la ele. Dinţii mei sunt perfecţi. Mama nu mă lasă să fac asta, dar mie imi place. Şi dacă îmi dai pui fript, tot mai bune sunt cărămizile„, a declarat bărbatul.