Povestea bebeluşului cu DOUĂ FEŢE: Chiar dacă are un singur corp, foloseşte DOUĂ CREIERE FOTO

O familie din Australia a fost şocată să descopre că a adus pe lume un bebeluş cu două feţe şi un singur corp. Chiar dacă doctorii i-au avertizat că micuţul va avea probleme, mama a ales să îşi păstreze sarcina.

13 mai 2014, 06:18

Cele două fetiţe siameze au reuşit să învingă şansele oferite de doctor şi au supravieţuit. Cu toate că Renee Young a fost avertizată de doctori că micuţii ei vor suferi probleme serioase, însă femeie nu a vrut să le accepte sfaturile, potrivit Mirror.

Citeşte şi Două surori gemene au investit 60.000 de lire pentru a arăta identic. Află la ce operaţii au fost supuse FOTO

Mai mult, familia consideră că este vorba de două fetiţe pe care le-au numit Faith şi Hope, acestea ajungând deja la vârsta de şase săptămâni. În lume au existat doar 40 de oameni născuţi cu două feţe şi foarte puţini dintre ei au reuşit să supravieţuiască naşterii.

Citeşte şi Legătură incredibilă între gemeni: Am simţit când sora mea a născut FOTO

Fetele respiră perfect singure şi pot fi hrănite. Nu ştim cât stăm în spital. Vrem doar să le aducem acasă fericite şi sănătoase pentru a ne mări familia. Chiar dacă e un singur corp, noi tot gemene le spunem. Le iubim„, a declarat femeia.