POVESTEA bizară a BĂRBATULUI care a MURIT de RUŞINE după ce le-a ascuns doctorilor secretul său cel mai adânc

Un bărbat de 50 de ani a murit din cauza unui gest stupid. Astfel, după ce a scăpat un vibrator în anus, el a refuzat să meargă la medic, de ruşine.

13 aug. 2014, 17:22

Nigel Willis, un şomer de 50 de ani din Marea Britanie, a murit după ce a încercat să se satisfacă cu un vibrator. Într-un moment de neatenţie acest a rămas blocat în corp şi nu a mai putut să îl scoate, iar de ruşine, a refuzat să ceară ajutorul medicilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Citeşte şi O scurtă istorie a vibratoarelor. Vezi cum arată primul model

Într-un final, după ce a zăcut mai multe zile în casă, fără să se poată ridica în picioare, el a fost convins de un prieten să se ducă la spital, însă era prea târziu, deoarece suferea deja de septicemie.

Chiar dacă medicii au reuşit să scoată jucăria sexuală din corp şi a fost tratat cu antibiotice, Nigel a murit două luni mai tarziu, mai ales că pacientul suferea de diabet şi nu a putut să reziste şocului.

Citeşte şi Experienţe sexuale pe care trebuie să le trăieşti înainte să mori

Starea lui se deteriora pe zi ce trece, nu a mai răspuns la tratament şi într-un final a murit. Este foarte trist că un om şi-a terminat viaţa la 50 de ani”, a declarat un reprezentant al spitalului.