Povestea BUFNIŢEI care a călătorit 200 de kilometri în grilajul unei maşini, după ce a fost lovită

Ciudatul incident a avut loc America, unde o femeie a lovit bufniţa în timp ce se îndrepta spre casă. Spre surpriza ei, pasărea a reuşit să intre prin grilajul maşinii şi a rămas acolo pentru restul călătoriei, potrivit România TV.

14 feb. 2013, 12:32
Povestea BUFNIŢEI care a călătorit 200 de kilometri în grilajul unei maşini, după ce a fost lovită

Femeia a rămas suprinsă să vadă pasărea blocată sub capotă. Ea a povestit cum a simţit faptul că a lovit o pasăre în timpul mersului, dar nu a îndrăznit să coboare să vadă daunele, pe motiv că era noaptea. Astfel, ea şi-a dus călătoria la bun sfârşit, fără să ştie că are un pasager clandestin blocat în grilajul maşinii.

Americanca din Florida a povestit că i-a părut rău de pasăre, dar nu se gândea că bufniţa a supravieţuit impactului. Se pare că vietatea a avut noroc şi nu a fost rănită, cu toată că femeia conducea cu o viteză de aproximativ 90 dekm/h. Ea a parcurs distanţa de 200 de kilometri şi a rămas o zi întreagă blocată, până în momentul în care mai multe persoane au atenţionat-o pe femeie că are o pasăre blocată.

Conduceam cu aproximativ 90 de km/h. Nu s-a mişcat deloc şi am zis: ,,Doamne, am lovit o pasăre!”. M-am simţit rău, era însă întuneric şi nu am oprit maşina. O familie a parcat în faţa mea şi mi-a făcut semn să nu mă mişc, deoarece am ceva în grila maşinii. Am întrebat ce este şi mi-au spus că e o bufniţă”, a declarat femeia surprinsă.

Pasărea a fost eliberată de câţiva vânători. Ea a fost eliberată, după ce medicii veterinari i-au verificat starea de sănătate.

Citeşte şi: Bufniţa fericită: O pasăre râde cu ciocul până la urechi FOTO