Povestea BUNICII fără NICIUN RID, confundată cu o ADOLESCENTĂ: Aş face orice să par mai BĂTRÂNĂ

În timp ce majoritatea femeilor cheltuiesc averi întregi pentru a arăta mai tinere decât sunt, o bunică din Marea Britanie spune că trăieşte o dramă din cauza faptului că este confundată cu o adolescentă. Astfel, ea a fost părăsită de majoritatea iubiţilor săi din acest motiv.

25 iul. 2013, 07:37

La 47 de ani, Anne Bolton este bunică, dar este confundată tot timpul cu o adolescentă de doar 20 de ani. Ea spune că trăieşte un adevărat coşmar şi ar face orice să aibă câteva riduri, potrivit The Sun.

Citeşte şi Fosta soţie a unui miliardar, apariţie şocantă la St. Tropez. Câţi ani crezi că are femeia?

Femeia recunoaşte că înfăţişarea sa i-a distrus mariajul şi două relaţii pe termen lung, deoarece bărbaţii mai tineri încearcă tot timpul să o seducă, ceea ce i-a făcut pe iubiţi ei să se despartă de ea. Mai mult, de când fiul ei cel mare a devenit tată, Anne urăşte faptul că este considerată iubita lui.

Toată lumea vrea să arate mai tânără, dar nu glumesc şi nu exagerez atunci când spun că înfăţişarea mea mi-a distrus viaţa. Aş face orice să am câteva riduri. Pe măsură ce îmbătrânesc, problema devine şi mai mare pentru mine„, a declarat femeia.

Cu toate că s-a căsătorit la vârsta de 24 de ani, cu un bărbat de aceeaşi vârstă, ea a fost nevoită să divorţeze după ce soţul ei a început să fie deranjat că toţi îi spuneau că s-a căsătorit cu o femeie mult mai în vârstă.

Citeşte şi O BĂTRÂNĂ a ajuns la închisoare deoarece PĂCĂLEA statul: Spunea că e BOLNAVĂ, dar poza în CALENDARE

Oamenii cred că este grozav să arăţi aşa, dar sunt o femeie matură cu patru fii. Nu vreau să mă întâlnesc cu un copil. Vreau un bărbat adevărat, dar bărbaţii de vârsta mea nu vor să se fie cu mine deoarece îi face să pară ca nişte perverşi„, a adăugat Anne.