Povestea câinelui abandonat într-o gară, cu o VALIZĂ lângă el.Ce s-a întâmplat după ce oamenii au aflat de el

Un câine abandonat într-o gară din oraşul britanic Ayr a devenit cunoscut în toată ţara după ce a fost legat de o bară şi abandonat alături de o valiză în care se aflau o jucărie, mâncare pentru câini, un castron şi o pernă.

08 ian. 2015, 09:33
Povestea câinelui abandonat într-o gară, cu o VALIZĂ lângă el.Ce s-a întâmplat după ce oamenii au aflat de el

Mai multe persoane au observat câinele din rasa Shar-Pei în gară şi au alertat Poliţia Animalelor din Marea Britanie, patrupedul fiind dus imediat la un adapost. În prezent, autorităţile încearcă să afle cine a abondanat animalul, astfel de gesturi fiind pedepsite dur în această ţară, potrivit BBC.

 

Câinele are un microcip în piele si am reuşit să aflăm câteva lucruri despre el: Îl cheamă Kai şi fostul lui stăpân l-a vândut în 2013. Nu am putut afla însă cine l-a cumpărat sau adresa noului stăpân. Cu toate că Kai a fost abandonat cu valiza în care erau lucrurile sale, acesta este un act de cruzime şi vrem să identificăm persoana responsabilă. Kai are aproximativ 2 ani şi trei luni şi este un câine foarte blând şi extrem de iubitor. O să avem grijă de el până când îi vom găsi o nouă casă„, a declarat unul dintre ofiţeri.

Citeşte şi MOMENT SFÂŞIETOR. Cum încearcă un câine să salveze un alt căţel lovit de maşină

Ulterior, povestea lui Kai s-a viralizat pe internet şi mii de oameni au distribuit imaginile cu câinele legat în gară. Până acum peste 100 de oameni s-au oferit să-l adopte.