Povestea celui mai ciudat CUPLU: Au renunţat la PREJUDECĂŢILE celor din jur pentru a rămâne împreună

Dragostea este ciudată, iar Kate şi Gary pot părea cei mai ciudaţi îndrăgostiţi din lume. Cu toate că cei din jur nu au acceptat relaţia lor, după ce au stat zece ani împreună, ei s-au căsătorit. Dacă anumite diferenţe sunt normale într-un cuplu, cei doi au dus totul la extrem. În timp ce femeia este cu 15 centrimetri mai înaltă, bărbatul este cu 30 de ani mai în vârstă. Aceste lucruri au făcut cei apropiaţi să nu fie de acord cu această legătură.

20 mart. 2013, 17:49

Kate Woodward are 29 de ani şi este din Marea Britanie. Ea l-a cunoscut pe Gary, un constructor, în urmă cu zece ani, în timp ce se afla într-un club, sărbătorind ziua unei prietene. Cu toate că ea avea doar 19 ani şi bărbatul 49, cei doi s-au îndrăgostit pe loc, potrivit Mirror.

Citeşte şi La bine şi la rău: Povestea soţului devotat care ţine vie memoria consoartei bolnave de Alzheimer

Din 15 fete prezente la petrecere, el a zărit-o pe ea şi i-a făcut cinste cu un pahar de alcool. Vorbind toată noaptea, ei au realizat că se atrag mai mult decât trebuie, cu toate că ambii se aflau într-o relaţie. Ea avea un iubit şi el era căsătorit de peste 25 de ani. Astfel, au decis să rămână prieteni şi au continuat să iasă în oraş, făcând lucruri normale ca şi amici. Cu toate acestea, perioada de prietenie nu a durat mult şi cei doi au devenit iubiţi, după ce fiecare a renunţat la partenerul actual, bărbatul chiar divorţând de soţia lui, femeia cu care era căsătorit de peste un sfert de secol.

Citeşte şi Cele mai mari MITURI DESPRE CĂSNICIE din toate timpurile

În timp ce tânăra are 1.75 metri, Gary are o înălţime de doar 1.60 metri, lucru care îi amuză atât pe ei, ca şi cuplu, cât şi pe cei care îi văd pe stradă atunci când se sărută. Mai mult, se pare că femeia are o pasiune pentru tocuri, lucru care măreşte şi mai mult diferenţa de înălţimea.

Atât copiii bărbatului, dar şi părinţii femeii, nu sunt de acord cu relaţia lor care a fost oficializată prin căsătorie. Amuzant este faptul că cei doi băieţi ai lui Gary au vârste apropiate cu Kate. Unul are chiar 29 de ani şi al doilea 33 ani. În acelaşi timp, socrii lui au vârste apropiate cu el, 62 şi 65 de ani, fiind doar trei ani diferenţă între mama soţiei şi el. Privind planurile de viitor, proaspătul cuplu căsătorit doreşte un copil în viitorul apropiat.

Citeşte şi O tânără înjunghiată de 32 de ori s-a ÎNDRĂGOSTIT de paramedicul care a SALVAT-O

 „Ştiu că pare un clişeu, dar mulţi oameni ne spun că suntem suflete pereche. Îmi pare rău de cei care îşi aleg partenerii în funcţie de vârstă şi de înfăţişare. Ei pot să piardă ceva special. Noi nu am fost pregătiţi să aruncăm totul pentru nişte cifre. Suntem la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi şi acest lucru nu se va schimba, orice ne va aduce viitorul”, a declarat femeia care lucrează în televiziune.

Citeşte şi Gafa unui amorez: I-a trimis fetei pe care o iubea o cutie cu spermă şi a ajuns la poliţie