Povestea celui mai SCUND profesor din lume: La 22 de ani are doar 91 de centimetri FOTO

Un profesor din India este considerat cel mai scund profesor din lume, după ce la 22 de ani cântăreşte doar 20 de kilograme şi are o înălţime de 91 de centimetri. Cu toate acestea, bărbatul este fericit cu meseria lui.

04 mart. 2013, 17:16

Azad Singh se consideră un bărbat de succes. La 22 de ani, el este profesor de informatică al unei şcoli de fete din oraşul indian Haryana. Cu toate că are un salariu lunar de 10.000 de rupii, aproximativ 138 de euro, şi este poreclit „Chotu”, care înseamnă „micul domn”, el este fericit, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cel mai mic om din lume măsoară 56 de centimetri VIDEO

Din cauza unei disfuncţii hormonale, el cântăreşte puţin sub 20 de kilograme şi are o înălţime mai mică de un metru, asemenea unui elev din clasele primare. Tânărul s-a oprit din creştere la vârsta de cinci ani, iar părinţii nu şi-au permis un tratament cu hormoni. De-a lungul timpului, el a fost luat în derâdere, spunându-se că a fost răpit de la circ. Din acest motiv, în copilărie, bărbatul a evitat contactul cu cei din jur.

Citeşte şi Cel mai scund bărbat şi cea mai scundă femeie din lume s-au întâlnit pentru prima dată FOTO

Mai mult, la vârsta de 18 ani, controlorii de tren l-au confundat cu un bebeluş. El nu este singurul copil al familiei, având o soră de 19 ani aflată în aceeaşi condiţie şi o alta, de 15 ani, cu o înălţime normală. Sora mai mică, Suman, îl ajută pe Azad să ajungă la muncă, transportându-l cu motocicleta. Mama profesorului spune că este mândră de fiul ei, care a ajuns să îşi găsească fericirea.

Citeşte şi Când extremele se întâlnesc. Cele mai amuzante contraste, în fotografii

Nu mă deranjeză, am realizat ceea ce am vrut mereu. Oamenii mă tratează cu respect acum, deoarece am un loc de muncă. Cei din jur s-a luat de mine când eram mic, ceea ce m-a facut să lupt mai mult”, a declarat tânărul, considerat cel mai scund profesor din lume.


loading...