Povestea CIOBANULUI ŞTIRB care s-a CĂSĂTORIT cu o BLONDĂ SEXY. Vezi ce i-a făcut acesteia după DECES

O femeie de 42 de ani din Franţa, de profesie agent imobiliar, a apărut pe primele pagini ale ziarelor din lumea întreagă în 2011, după ce a ales să se căsătorească cu un cioban de 68 de ani care trăia într-un sat de la marginea Franţei. Bărbatul avea în posesie mai multe păşuni care ar fi putut să îl facă bogat dacă ar fi vândut terenul aflat în apropierea unei importante staţiuni de schi. Cu toate acestea, după moartea sa într-un accident de maşină, s-a descoperit faptul că soţul nu-i lăsase nimic moştenire soţie, stipulând acest amănunt în testament cu doar câteva săptămâni înainte să moară.

10 iun. 2013, 10:24

Sătenii din micuţul sat franţuzesc numit Puy-Saint-Pierre au fost şocaţi atunci când au aflat că ciobanul satului, Marcel Amphoux, un bătrân de 68 de ani şi fără dinţi, se va căsători cu un agent imobiliar din Paris, o blondă sexy pe nume Sandrine Devillard, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un cioban a omorât un urs brun cu mâinile goale. L-a strâns de gât până a murit

Îngrijoraţi de faptul că femeia ar putea profita de averea bărbatului vecinii ciobanului au huiduit şi au protestat pe tot parcursul ceremoniei de căsătorie care a avut loc în 2011. Cu toate că Marcel locuia într-o casă fără electricitate sau apă curentă, el ar fi putut fi bogat dacă ar fi vândut cele cinci păşuni pe care le deţinea în apropierea unei faimoase staţiuni de schi, Serre Chevalier. Cu toate că un metru pătrat din pământul bătrânului costa 3.500 de euro, el a refuzat să îl vândă.

Marcel este un om din Evul Mediu, chiar din timpuri preistorice. Eu sunt o pariziancă adevărată. Încă locuiesc la oraş, dar îmi vizitez soţul cât de des pot pentru a-l vedea şi a-l face fericit„, a spus Devillard într-un interviu.

Ciudata poveste de dragoste dintre blonda sexy şi ciobanul ştirb a început atunci când Sandrine, un agent imobiliar din capitala Franţei a vrut să cumpere terenul bătrânului. La scurt timp după refuzul acestuia, cei doi s-au căsătorit, cu dacă femeia a rămas în Paris şi îşi vizita soţul foarte rar.

Citeşte şi Poveste tristă, final fericit: Un cioban a găsit un bebeluş abandonat şi vrea să îl adopte VIDEO

După ce bărbatul a murit în noiembrie 2012 într-un accident de maşină, atunci când a căzut într-o râpă alături de un prieten al soţie sale, un avocat local a declarat că femei cu 25 de ani ma tânără decât ciobanul nu se va putea bucura de averea acestuia, deoarece el a scos-o din testament cu doar câteva săptămâni înainte să moară, lăsând toate terenurile unui moştenitor necunoscut. Chiar dacă nu a contestat încă testamentul, jurnaliştii cred că femeia va încerca să obţină terenul.