Povestea COPILULUI care trăieşte doar cu o cutie de Nesquik pe zi: Nu am mâncat niciodată mâncare solidă FOTO

Un copil de 11 ani din Marea Britanie nu a mâncat niciodată mâncare solidă. El trăieşte doar cu o cutie de Nesquik pe zi, spre disperarea mamei sale, care a încercat să-i schimbe acest obicei alimentar.

24 iun. 2015, 07:24

Nicholas Woodcraft, de 11 ani, supravieţuieşte doar cu milkshake de banane şi bea zilnic o cutie întreagă de pudră Nesquik. Părinţii spun că fiul ei face asta de ani de zile deoarece mandibula lui „nu ştie cum să mestece”, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cele mai PERICULOASE obiceiuri alimentare ale românilor. Şi tu poţi face greşeli care TE ÎMBOLNĂVESC

Cu toate că în urmă cu doi ani consuma şi alte preparate, cum ar fi piureuri sau alte lichide, în prezent micuţul alege doar acest produs. Chiar şi aşa, el absoarbe o cantitate importantă de calorii, 2.800, alături de 98 de linguriţe de zahăr.

A fost examinat la o clinică de nutriţie şi diagnosticat cu sindromul de hrănire selectivă. Pur şi simplu nu au putut să-l facă să mănânce. Am început să-i dau toată mâncarea prin blender pentru a o accepta. Însă la 4 ani, când a început grădiniţă nu i s-a permis să-şi mănânce mâncarea din sticlă, aşa că a trecut la Nesquik şi acum mănâncă doar asta„, a povestit mama, care a recunoscut că medicii nu au putut să îi ajute copilul cu nimic.

Citeşte şi Cum scapi de acnee, balonare şi alte afecţiuni, prin alimentaţie