Povestea COPILULUI NEASCULTĂTOR care a fost la un CENTIMETRU de MOARTE: Mi-am rupt singur carnea de pe mine

Un copil de 10 ani din Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce a încercat să sară un gard de metal, dar a rămas cu bărbia înfiptă într-o ulucă. El a reuşit să se elibereze după ce şi-a rupt carnea pentru a scoate bucata de metal. Doctorii au fost uimiţi de norocul băiatului, lama de metal fiind la doar un centimetru distanţă de principala arteră şi de căile respiratorii.

18 sept. 2013, 15:06

Bobby Ward din Walker, Newcastle, a alunecat în timp ce se căţăra pe un gard aflat în apropierea casei sale. Din nefericire, una dintre bucăţile de metal i-a rămas înfiptă în bărbie, copilul fiind la un pas de moarte, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Băiatul care a PĂCĂLIT moartea cu CINCI centimetri. A rămas ÎNFIPT într-un gard, în faţa MAMEI

El a fost dus de urgenţă la spital unde a avut nevoie de o operaţie şi de 15 copci pentru a închide rana. Şcolarul a fost nevoit să îşi rupă propria carne pentru a se elibera din gard. Din fericire, lama nu aintrat îndeajuns de adânc pentru a-i perfora gâtul. Ulterior, el a fugit la o rudă aflată în apropiere, rugând-o pe aceasta să cheme ajutoare.

Citeşte şi Un ieşean şi-a construit un gard din 42.000 de capace de PET-uri VIDEO

Am vrut să mă urc pe gard, dar am alunecat şi una dintre uluci mi-a trecut prin bărbie. Nu am simţit nimic.  Prietenii mei au observat şi apoi mi-am dat şi eu seama. Mi-am tras capul din gard şi atunci mi s-a rupt şi pielea de pe faţă„, a declarat copilul.