Povestea cuplului CĂSĂTORIT de la vârsta de PATRU ANI: După 87 de ani, sunt tot împreună FOTO

Se spune că partenerul perfect este greu de găsit. Cu toate acestea, un cuplu din Marea Britanie a ajuns să sărbătorească 70 de ani de căsnicie oficială, după ce la vârsta de patru ani au fost căsătoriţi în joacă de părinţii lor care erau vecini. 

14 iun. 2013, 08:04

Ron şi Eileen Everest, doi bătrâni în vârstă de 91 de ani, au avut parte de o poveste de dragoste desprinsă parcă din romanele de dragoste, potrivit The Sun.

Citeşte şi Povestea MATEMATICIANULUI care a spus că există o şansă de unu la 285.000 să găsească IUBIREA VIEŢII

Ei au ştiut încă de când erau copii că îşi vor petrece tot restul vieţii împreună, după ce părinţii i-au căsătorit în glumă când aveau doar patru ani, în 1926. Cu toate acestea, ei au avut grijă să îi îmbrace în mire şi mireasă, fiind fotografiaţi într-o ipostază inedită, chiar dacă aveau o vârstă nepotrivită pentru căsătorie. Ulterior, peste 17 ani, în 1943, a avut loc şi căsătoria oficială.

Idila lor a început devreme, deoarece părinţii cuplului erau prieteni şi vecini. Cu toate acestea, viaţa i-a despărţit la un moment dat, după ce familia lui Eileen s-a mutat în alt oraş. S-au întâlnit iar în 1940, în Londra, când Ron lua parte la luptele din Al Doilea Război Mondial, fiind ofiţer de marină.

Citeşte şi Povestea MATEMATICIANULUI care a spus că există o şansă de unu la 285.000 să găsească IUBIREA VIEŢII

Întrebaţi care este secretul căsniciei lor fericite, soţul a declarat glumind: „Ne-am jurat să iubim, să cinstim şi să ne supunem şi eu am făcut toată supunerea„.