Povestea cutremurătoare a unei copile care la 19 ani cântăreşte doar 21 de kilograme VIDEO

O tânăra din Dolj trăieşte un adevărat calvar: la 19 ani cântăreşte doar 21 de kilograme, şi abia măsoară un metru jumătate înălţime. Pare incredibil, dar Irina a intrat în depresie imediat după ce s-a născut sora ei mai mică. Între timp, supărarea pe soră i-a trecut, dar nu şi boala. Fata are acum nevoie de tratament medical, prea scump insă pentru posibilităţile familiei.

14 mai 2016, 08:46
Povestea cutremurătoare a unei copile care la 19 ani cântăreşte doar 21 de kilograme VIDEO

În urmă cu 10 ani, Irina, o fetiţă din localitatea Caraula, era o copilă veselă şi sănătoasă. Viaţa i s-a schimbat brusc în momentul în care sora ei a venit pe lume. Irina s-a simiţit marginalizată şi ca să atragă atenţia asupra ei a refuzat să mai mănânce. Încet-încet, a ajuns să fie diagnosticată cu anorexie.

„Anorexia nervoasa este o tulburare de alimentatie care poate sa fie declansata şi de o serie de factori cognitivi sau psihici. Aparitia unui nou frate poate sa fie un astfel de factor”, a explicat un medic.

Irina a fost consultata de numeroşi medici, dar nimeni nu a putut sa o vindece. Aşa a ajuns ca la 19 ani să cantareasca doar 21 de kilograme. Sunt uneori şi zile intregi in care nu mananca si nu bea apă. „Ea trebuie perfuzata ca nu mananca. Refuza mancarea alimentara si nu mananca si trebuie sa o perfuzam”, spune mama fetei.

Potrivit România TV, Irina trebuie să ajungă săptămâna viitoare la Timişoara, pentru un nou consult, iar familia ei incearcă să strângă banii de drum.

Citeşte şi: ALERTĂ! O boală se extinde rapid şi devine din ce în ce mai agresivă