Povestea cutremurătoare a unui mare artist. Daniel Iordăchioaie, diagnosticat cu cancer şi părăsit de soţie

A fost o vreme când Daniel Iordăchioaie era considerat copilul teribil al muzicii uşoare. Dar, răsfăţatul publicului a trecut, în 2013 printr-o dureroasă şi radicală schimbare de destin. O boală cumplită l-a izolat de lume iar divorţul, pronunţat în acelaşi an, i-a dat lovitura de graţie. După 14 ani de căsătorie, soţia a decis să-l părăsească iar el a rămas să înfrunte singur teama că nu va reuşi să supravieţuiască. A trecut prin momente cumplite, dar după doi ani de suferinţe simte că a renăscut.

14 mai 2016, 12:08

În momentul în care medicii i-au dat verdictul nemilos că are cancer la pancreas, Daniel Iordăchioaie a simţit cum o frică teribilă pune stăpânire pe el.

„Când eşti dataşat de probleme de genul ăsta, ai, aşa, un curaj. Atunci când eşti foarte aproape de eternitate, însă, simţi că parcă ai mai vrea să trăieşti, parcă… ai mai vrea să-ţi vezi copiii crescând. A fost crunt!”, a marturisit artistul.

Problemele de sănătate şi cele personale l-au aruncat pe Daniel Iordăchioaie într-o depresie din care nu credea că va mai putea ieşi vreodată. S-a închis în sine, s-a ascuns de lume şi ajunsese până acolo încă o cât de firavă rază de soare îi făcea rău şi-i accentua suferinţa. A slăbit 50 de kilograme în trei luni şi dintr-un bărbat cât un munte a ajuns ca o umbră.

„Aveam în cap tot felul de grozăvii, ajunsese să îmi era frică să mă mai culc că aveam coşmaruri noaptea, cum o să mă mai trezesc mâine. Eu m-am speriat. Am avut tendinţa să nu mai ies, să mă încui să mă ascund. M-am întrebat ce am păţit, din ce cauză am păţit asta. M-au furat extratereştrii?”, a mai marturisit Iordăchioaie la Antena Stars.

După ce a văzut moartea cu ochii, Daniel Iordăchioaie a refuzat să se dea bătut. La începutul anului 2015 a revenit în viaţa publică. Este total schimbat, pare cu 20 de ani mai tânăr şi extrem de jovial.

Daniel Iordăchioaie a trecut peste şocul bolii, dar divorţul de Nuria Nurii a lăsat urme adânci în sufletul său.

Mariajul lor s-a destrămat în 2013, după ce au fost împreună vreme de 14 ani. Cu toate acestea relaţia lui Daniel Iordăchioaie cu Nuria Nurii a fost una dintre cele mai frumoase din showbizul anilor 90.

O dragoste care s-a stins în 2013, după un mariaj care a durat 14 ani. Deşi s-au despărţit, Nouria şi Daniel Iordăchioaie au rămas camarazi, de dragul celor doi copii, Darius şi Salma, de educaţia cărora se ocupă împreună.


loading...