Povestea de dragoste dintre doi bărbaţi, tranşată la DIICOT. Motivul scandalului: infidelitatea

Un tânăr a ajuns in instanţă cu bărbatul de la care cumpărase o casă. Totul s-a întâmplat după ce noul proprietar a pus mâna pe cardul vânzătorului şi i-a cheltuit nu mai puţin de 115.000 de lei (25.000 de euro) din cont.

25 oct. 2019, 09:11
Povestea de dragoste dintre doi bărbaţi, tranşată la DIICOT. Motivul scandalului: infidelitatea

Păgubitul a declarat în faţa anchetatorilor că a uitat cardul în apartamentul pe care l-a vândut, însă tânărul acuzat spune că între el şi victimă ar fi existat o poveste de dragoste, iar banii ar fi fost cadou, scrie Ştirile Kanal D.

Albert a cheltuit o avere de pe cardul celui de la care şi-a cumpărat o casă, în Prahova. Spune că ar fi fost un cadou din partea fostului proprietar, un bărbat trecut de prima tinereţe, care s-ar fi şi indrăgostit de el şi voia să îi facă toate poftele.

„S-a făcut transferul de bani, s-a plătit contractul la casă, ulterior cum eu am interacţionat cu el şi i-am povestit viaţa mea personală, mi-a oferit un sprijin financiar. După ce a incasat jumătate din bani a venit la mine şi mi-a spus: dacă ai nevoie de bani ia-ti asta, ăsta este cardul, ăsta este pin-ul, poţi să cheltui”, a susţinut Albert.

Vânzătorul apartamentului a depus însă plângere după ce a rămas fără cei 25.000 de euro! A venit şi cu o variantă total diferită de cea a lui Albert: şi-a uitat cardul într-un dulap din casa pe care o vânduse, exact așa cum îl primise de la bancă, într-un plic sigilat, cu tot cu PIN atașat!

Albert a fost în cele din urmă acuzat pentru efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic şi a fost plasat sub control judiciar. Şi-a pierdut serviciul, insă a reuşit să înapoieze o bună parte din suma cheltuită. Păgubitul îşi va recupera întreaga sumă abia la finalul procesului, care, cel mai probabil, va mai dura câţiva ani.