Povestea de dragoste dintre Vladimir Draghia şi Alice. „Ne-am întâlnit şi 3 zile mai târziu avea cheia de la casa mea”

Sunt tineri, frumosi, iar povestea lor de dragoste pare desprinsa dintr-un film. Desi nu sunt de foarte mult timp impreuna, Vladimir Draghia si Alice au deja un copil, o fetita superba pe nume Zora.

14 iun. 2018, 10:55
Povestea de dragoste dintre Vladimir Draghia şi Alice. „Ne-am întâlnit şi 3 zile mai târziu avea cheia de la casa mea”

„Stiu ca sunt foarte norocos si sper sa stiu sa am grija de norocul asta. Am mai suparat-o, ce-i drept. Eu inca mai cred ca sunt tanar, dar imi dau seama ca ar trebui sa lucrez la mine, sa invat sa negociez, sa imi cer scuze… Odata cu trecerea timpului iti dai seama ca nu trebuie sa iesi invingator de fiecare data.

Citeşte şi Ionuţ „Jaguarul” a plecat din România. Unde a ajuns faimosul „războinic” de la Exatlon şi ce mesaj are pentru fanii săi FOTO

Suntem de abia doi ani impreuna. Alice a ramas insarcinata la trei luni dupa ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcina planificata, dar nici accidentala. In momentul in care Alice a intrat in viata mea, mi-am dat seama ca asa arata femeia cu care vreau sa fiu, femeia cu care vreau sa fac cel putin un copil. Am avut mare noroc ca am cunoscut-o.

M-a vazut ea in urma cu vreo 10 ani intr-un supermarket si i-am ramas asa in minte, nu stia ce fac. Dupa inca vreo patru ani m-a vazut tot intr-un supermarket si la cateva zile m-a vazut pe Calea Victoriei cu un scooter rosu vechi pe care il am eu si nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul asta de tot il vad, ea nu stia ca mai fac lucruri prin televiziune, pur si simplu eram unul care i-a ramas in minte. in aceeasi zi era cu o prietena la o intalnire si i-am aparut in news feed si nu-i venea sa creada. 

Asa a aflat despre mine, ce fac si cu ce ma ocup. A decis sa ma contacteze, dupa care ne-am intalnit si trei zile mai tarziu avea cheia de la casa mea si am inceput sa fim impreuna”, a povestit Vladimir Draghia, potrivit viva.ro.