Povestea dramatică a unei familii din Vaslui. Problemele grave de sănătate i-au adus în pragul sărăciei: Tatăl e orb, iar mama ar putea oricând să ajungă într-un scaun cu rotile

O familie din judeţul Vaslui se luptă din greu să supravieţuiască preţurilor tot mai mari. Tatăl e orb, iar mama ar putea oricând să ajungă într-un scaun cu rotile din cauza problemelor mari la coloană.

03 oct. 2022, 17:02
Povestea dramatică a unei familii din Vaslui. Problemele grave de sănătate i-au adus în pragul sărăciei: Tatăl e orb, iar mama ar putea oricând să ajungă într-un scaun cu rotile

Povestea dramatică a unei familii din Vaslui. Problemele grave de sănătate i-au adus în pragul sărăciei. Tatăl e orb, iar mama riscă să ajungă într-un scaun cu rotile dacă face orice mişcare greşită. Cei doi au împreună doi copii de 15 şi 17 ani.

Povestea dramatică a unei familii din Vaslui. Doi părinţi se luptă să-şi crească frumos copii, în ciuda lipsurilor financiare

Citeşte şi Poveste de viață emoționantă la „Visuri la cheie”. Drama unei mame bătute care a fugit de acasă cu copiii. „Am dormit în fața primăriei o noapte”

Asociația Misionând Generația de Mâine a dezvăluit povestea unei familii sărace din judeţul Vaslui. Deşi au probleme grave de sănătate, cei doi părinţi fac tot ce pot pentru a le asigura un trai decent copiilor lor. Au animale, lucrează pământul şi muncesc cu ziua pe unde apucă.

Pentru că preţurile lemnelor au crescut enorm, au strâns ciocani de porumb pentru a avea cu ce să se încălzească la iarnă.

„El orb. Ea cu grad de invaliditate locomotorie. Au strâns ciocălăi să aibă pentru iarnă. Banii, merg către cei 2 copii ca să-i țină în școală și către ratele acumulate de pe vremea când au construit casa.

Și-au dorit un cămin al lor, unde să țină copiii. E de felicitat? Noi spunem că da. Muncitori. Au animale și teren în câmp pe care îl cultivă chiar și pentru ciocălai au muncit.

Sunt în impas și își doresc lemne pentru iarnă”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei MGM pe pagina de Facebook.

Toţi cei care vor să îi ajute,  pot afla mai multe detalii pe pagina Asociației MGM. 

Citeşte şi Povestea dramatică a unui pensionar dependent de aparatul de oxigen, care nu poate beneficia de plafonarea preţului la energie: „Mă aştept să vină facturi enorme”