Povestea elevilor ALERGICI la ŞCOALĂ. Vezi ce păţesc când intră în CLASĂ

Mai mulţi elevi din Italia au creat o întreagă isterie în ţară după ce au declarat că sunt alergici la şcoală. Astfel, atunci când intră în clasă tinerii încep să se sufoce şi îi mănâncă pielea. Profesorii au ajuns să închidă şcoala şi să facă cursurile pe internet până la soluţionarea misterului. Şocant este faptul că experţii au inspectat clasa şi nu au găsit nimic care să afecteze sănătatea micuţilor.

26 nov. 2013, 11:13
Povestea elevilor ALERGICI la ŞCOALĂ. Vezi ce păţesc când intră în CLASĂ

Opt elevi dintr-o şcoală italiană au ajuns la spital după ce au descoperit că atunci când intră în sala de curs încep să se simtă rău. Cu toate că explicaţia pare bizară, copiii suferă de o reacţie alergică în momentul în care intră în clasă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Viaţa lui s-a transformat într-un COŞMAR. Un singur FULG DE NEA l-ar putea ucide FOTO

Mai mulţi micuţii suferă de mâncărimi ale pielii, stare de greaţă şi chiar leşinuri, atunci când încep orele, ajungând de mai multe ori la spital cu aceleaşi probleme. La faţa locului au ajuns mai mulţi experţi care au curăţat încăperea de orice posibili alergeni însă elevii s-au îmbolnăvit în continuare. Primele incidente au început în luna octombrie şi treptat tot mai mulţi şcolari s-au îmbolnăvit.

Citeşte şi Un copil român în vârstă de 11 ani a devenit VEDETĂ în Italia VIDEO

Imediat ce intră în clasă au dificultăţi în a respira, ei spun că au li se umflă gâtul şi după o perioadă încep să simtă furnicături pe tot corpul„, a povestit unul dintre copiii care nu au fost încă afectaţi de această alergie bizară.

Directorul unităţii de învăţământ a declarat că cei afectaţi vor sta acasă până la soluţionarea misterului, urmând să participe la ore prin ajutorul Skype-ului.