Povestea EMOŢIONANTĂ a câinelui care îşi caută stăpânul, în fiecare zi, în autobuze VIDEO

Călătorii unei linii de autobuz din China sunt uimiţi, în fiecare zi, de un câine care îşi caută stăpânul. Fiecare autobuz este parcurs, iar fiecare persoană este mirosită, de peste două săptămâni, de câinele care încearcă să-şi găsească stăpânul.

10 sept. 2013, 10:27
Povestea EMOŢIONANTĂ a câinelui care îşi caută stăpânul, în fiecare zi, în autobuze VIDEO

Câinele, denumit de către călători Huang Huang, vine în fiecare zi în aceeaşi staţie, în regiunea Chengdu, sud-vestul Chinei, în căutarea celui căruia i-a aparţinut.

Şoferii autobuzelor au declarat că patrupedul petrece în jur de 10 ore mirosind călătorii din fiecare autobuz, iar la lăsarea serii se retrage până a doua zi, când aşteaptă venirea primul autobuz în aceeaşi staţie.

Citeşte şi Doctorii au fost uimiţi: Un câine a SALVAT viaţa stăpânului, după ce i-a MANCAT DOUĂ DEGETE în SOMN

Potrivit Daily Mail, un şofer a afirmat că l-a văzut pe câine alături de stăpânul său în urmă cu o lună, dar nu l-a mai observat de atunci. Deşi s-a gândit să îl adopte pe Huang Huang, şoferul spune că s-ar putea să fie un gest prematur.

Citeşte şi Întâmplare ciudată: Un câine, surprins în timp ce împingea scaunul cu rotile al stăpânului VIDEO

Sunt îngrijorat că poate şi stăpânul lui îl caută. Cine s-ar despărţi de un câine atât de loial? Sincer, sper că în cel mai scurt timp cei doi să se găsească, ca să nu-l mai văd aşteptând în fiecare zi în staţia de autobuz. Mi se rupe sufletul„, a declarat un şofer.