Povestea emoţionantă a unei mame cu şase copii. Vezi unde dorm şi unde îşi fac lecţiile VIDEO

O mamă îşi creşte singură cei şase copii, într-un sat uitat de lume din Sibiu. Toţi trăiesc într-o casă improvizată într-o şcoală, şi deşi lipsurile sunt mai mult decât mari, femeia nu se plânge. Face totul ca să să-şi ţină copiii aproape.

22 apr. 2016, 15:33
Povestea emoţionantă a unei mame cu şase copii. Vezi unde dorm şi unde îşi fac lecţiile VIDEO

Lenuţa Podariu are 47 de ani şi trăieşte împreună cu cei şase copii în Satul Trainei, la doar câţiva kilometri de vestitul şi bogatul Răşinari.

„Am ramas singura cu ei si ma descurc. Am fost slujnica la vaci. Pentru un serviciu nu avem pe cine sa las sa vada de ei, am fost slujnica la vaci doi ani, a venit el. A fost micut, am stat acasa, ba la sapa, ba la fân. Pe unde am putut cu ziua”, a spus mama celor şase copii.

Potrivit România TV, femeia şi copiii şi-au amenajat în şcoală o încăpere cu lucruri căpătate de la vecini. În fosta cancelarie a înghesuit două paturi în care dorm copiii.

Fetele mari ale femeii s-au căsătorit şi au plecat din sat. Mai are acum 6 copii lângă ea, cu vârste între 7 ani şi 17 ani. Doi dintre ei au făcut doar 8 clase, pentru că mama nu a avut bani să-i ajute să meargă mai departe la liceu. Însă, cei care sunt încă la şcoală îşi doresc să continue studiile.

Femeia îşi creşte singură copiii de 8 ani, după ce a divorţat.