Povestea emoţionantă a unei vedete de la noi: trece prin chinuri groaznice după ce a pierdut o sarcină: „270 de injecţii…”

Tily Niculae a mărturisit per blog că a pierdut o sarcină, iar în prezent se luptă să rămână din nou gravidă.

02 aug. 2016, 14:16
Povestea emoţionantă a unei vedete de la noi: trece prin chinuri groaznice după ce a pierdut o sarcină: „270 de injecţii…”

Tily Niculae face mărturisiri dureroase pe blog. „După ce bebelușul nostru s-a oprit din evoluție, sincer, am fost debusolată maxim având în vederea sănătatea mea.

Fusesem la doi hematologi, care deși mi-au explicat detaliat,parcă nu m-au convins că it’s the right way to do.

Merg foarte mult după instinct și de data aceasta nu funcționa!

Din sutele de mesaje pe care mi le-ați lăsat la postul cu pierderea sarcinii, dar și în privat, să stiți că am citit în repetate rânduri, numele doamnei doctor Uscățescu!

Știam că nu am nici o șansă să ajung la dânsa, știam că vin oameni din toată țara, știam că are un program aglomerat în spitalul FUNDENI, dar mai știam că începuse o nouă colaborare cu MEDSANA COTROCENI!

Am sunat și eu ca tot omul, iar la capătul firului mi s-a spus:

Imposibil la doamna doctor!

Are programări pe trei luni, iar pe lista de așteptare sunt 80 de persoane!

Doriți să vă trec pe lista respectivă?

Acu, ce să zic și eu, pe cuvânt de nu eram relaxată, gândindu-mă că vin viitoare mămici care au nevoie mai mult de dumneai decât am eu!

Mi-am dat ok-ul, am închis telefonul și în sinea mea mi-am spus:

Acu, bărbosule, cum le așezi tu, așa să fie!

Plecăm în vacanță, aterizăm și sună telefonul, fix la o săptămână distanță de la conversația telefonică avută cu personalul MEDSANA!

Bună ziua, v-am sunat să vă anunțăm că s-a eliberat un loc, ceilalți pacienți nu era disponibili, doriți să veniți dumneavoastră?

Mi-a picat fața, eram așa de entuziasmată încât zici că cine știe unde mă duceam!

Am intrat și am avut o chimie fenomenală cu doamna doctor, iar instinctul mi-a spus:

She is the one pentru mine!

Mi-a mărturisit că este o adevărată minune că o avem pe SOFIA, având în vedere cocktailul de mutații pe care îl am pe trombofilie dar și faptul că eu am dus sarcina fără tratament. Evident, în necunoștiință de cauză!

Mi-am făcut cruce noaptea înainte de culcare!!! Ce să îți spun, inima îmi bătea cu putere când mă uitam la lungana noastră, și mă tot miram cum am sfidat noi medicina,dar mai ales cum DUMNEZEU a îngăduit să ne întalnim, să fim mamă&fiică!

Acum, în timp ce îți scriu, sunt pe canapea și aștept să intru la control, să vedem ce tratament trebuie să urmez!

Jos pălăria pentru dumneai fiindcă a fost singura care mi-a cerut analizele din timpul sarcinii cu SOFIA, dar m-a rugat să mai fac un set suplimentar ca să poată da tratamentul corespunzător!

Mi-aș dori să scap de injecții, însă tot eu mă încurajez-270 de injecții nu o fi așa rău versus un viitor copil adus pe lume!

Indiferent dacă vom mai avea ocazia să fim părinți sau nu, vreau să îți spun doar atât:

DUMNEZEU EXISTĂ!, scrie Tilly Nicolae pe blog