Povestea EMOŢIONANTĂ din spatele unei fotografii ÎNDUIOŞĂTOARE

Lisa şi Rob Hoskins sunt împreună de 27 de ani şi au amânat mereu momentul căsătoriei, preferând să aibă grijă de cei cinci copii ai lor. Marele eveniment era planificat pentru data de 7 septembrie, însă femeia a decis să îmbrace rochia de mireasă mai repede, special pentru mama sa.

25 iul. 2013, 12:53
Povestea EMOŢIONANTĂ din spatele unei fotografii ÎNDUIOŞĂTOARE

Lisa a aflat în urmă cu câteva luni că mama sa, Nelly Bullock, în vârstă de 70 de ani, are o boală în stadiu terminal şi a decis că trebuie neapărat ca cea care i-a dat viaţă s-o vadă îmbrăcată în rochie de mireasă.

Să-şi vadă fiica în rochie de mireasă şi căsătorită cu iubirea vieţii ei a fost cea mai mare dorinţă a bătrânei, iar Lisa a decis să îi ofere acest cadou. Astfel, femeia s-a îmbrăcat în rochia de mireasă pe care urmează să o poarte la cununia religioasă şi s-a aşezat lângă patul de spital al mamei sale.

Citeşte şi O mireasă a ajuns VEDETĂ pe Internet datorită momentului SFÂŞIETOR care i-a marcat ziua nunţii

„A fost foarte emoţionant momentul în care am parcurs spitalul îmbrăcată în rochia de mireasă. Pur şi simplu nu puteam să mă căsătoresc fără ca mama mea să-mi vadă rochia. M-a privit însă nu a spus nimic. Sunt atât de fericită că am făcut lucru acesta pentru ea„, a declarat Lisa pentru Daily Mail.

Mama ei suferă de o boală degenerativă a creierului, iar Lisa şi fraţii ei aşteaptă rezultatele pentru a vedea dacă şi ei poartă gena, însă femeia este resemnată: „Este la voia sorţii”.

Citeşte şi Mireasă la 103 ani: A făcut pozele de nuntă după 88 de ani de căsnicie FOTO