Cuplu nou în showbiz. Vedeta de la Exatlon se iubeste cu un bărbat dorit de toate femeile din România

“Faimoasa” celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, Lili Sandu traieste, de trei ani, o frumoasa poveste de dragoste cu un maechin celebru, dorit de toate femeile, Silviu Tolu.

19 aug. 2018, 11:08
Cuplu nou în showbiz. Vedeta de la Exatlon se iubeste cu un bărbat dorit de toate femeile din România

Dragostea nu tine cont de varsta, iar Lili Sandu si Silviu Tolu s-au convins de acest lucru, scrie wowbiz.ro. Cei doi se sorb din priviri, desi vedeta este mai mare ca el cu 12 ani. Actrita a povestit cum s-a cunoscut cu celebrul model si cum initial a stat mult analizeze daca sa intre sau nu intr-o relatie amoroasa cu el.

Citeşte şi EXATLON 2018, NOUL SEZON: Doi concurenţi surpriză s-au înscris la concurs, surpriză uriaşă

Chiar daca se iubesc de ani buni deja, fluturasii din stomac nu au disparut nici acum pentru Lili Sandu, „Faimoasa” celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, sau pentru Silviu Tolu. Cei doi sunt topiti unul dupa celalalt si nu se mai feresc sa o arate. „Ea a venit cu o prietena la Istanbul, iar eu munceam acolo, faceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Stiam vag despre ea si lucrul asta m-a ajutat foarte mult. Stiam ca fusese cantareata si actrita. Nu ne-am ascuns, ci am vrut sa fim discreti”, a povestit, intr-o emisiune TV, Silviu.