Povestea femeii care se HRĂNEŞTE cu RAZE de SOARE: Nu am mai mâncat de CINCI SĂPTĂMÂNI VIDEO

O femeie de 65 de ani din America duce un regim alimentar bizar, astfel că nu a mai consumat mâncare solidă de cinci săptămâni. Ea şi-a supus corpul unui experiment ciudat, dorind să se alăture unu grup de oameni numiţi "autotrofi", care se hrănesc doar cu raze de soare.

07 iun. 2013, 20:41

Navenna Shine, de 65 de ani din Seattle spune că nu a mai mâncat din data de tri mai, dorind să exploreze un concept potrivit căruia mâncarea nu este necesară şi razele de soare pot oferi toate substanţele de care corpul are nevoie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Oana Lis: Am mâncat un gândac de foame. I-am dat picioruşele la o parte şi l-am mâncat

Ea îşi ţine fanii înformaţi prin intermediul contului de Facebook şi Youtube, povestindu-le stările prin care trece. Astfel, în ultimul clip postat pe internet ea spune că se simte foarte bine şi din când în când are senzaţii asemănătoare foamei. Cu toate acestea, ea spune că a avut şi neplăceri din cauza dietei bazate pe apă şi soare, având parte de senzaţii de gât uscat, ameţeli şi constipaţie. Mai mult, lipsa mâncării a avut un impact negativ asupra vieţii sale sociale. Femeia vrea să trăiască astfel cel puţin şase luni, povestind de oameni care trăiesc de zeci de ani fără să consume alimente solide.

Citeşte şi Mare ţi-e grădina, Doamne! A murit de foame, crezând că poate trăi doar cu lumina soarelui

Potrivit statisticilor, în lume există peste 5.000 de oameni care trăiesc doar cu aer şi lumină. Cu toate acestea, testele medicale la care au fost supuşi nu au nicio dovadă că aceste persoane ar suferi de înfometare, modul în care ei trăiesc fiind aproape un miracol.