Povestea FEMEII care a devenit SIRENĂ din cauza unei TUMORI pe CREIER

O tânără de 25 de ani, de profesie contabilă, a fost diagnosticată în anul 2010 cu o tumoare pe creier. După ce a suferit două operaţii dificile şi a fost la un pas de moarte, tânăra s-a descis că viaţa este prea scurtă pentru a nu face ceea ce îţi place. Astfel, ea şi-a împlinit visul de a deveni sirenă, câştigând în prezent bani prin show-urile pe care le face în lumea întreagă.

11 sept. 2013, 17:03

Mairead Kelly, o tânără de 25 de ani din Cambridge, de profesie contabilă, şi-a schimbat viaţa după ce a supravieţuit unei tumori pe creier care ar fi putut să îi fie fatală, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi SIRENĂ de închiriat: Povestea femeii cu o COADĂ de 10.000 de lire care înoată cu RECHINII FOTO&VIDEO

După ce în 2010 a aflat că este grav bolnavă, după două operaţii dificile ea a ajuns să îşi schimbe întreaga viaţă. Astfel, simţind că viaţa este scurtă şi că poate muri oricând, femeia a ales să îşi îndeplinească un vis din copilărie alături de alte două prietene.

Am ales să fac acest lucru deoarece iubesc să înot şi voiam să devin sirenă de multă vreme. Aceasta părea oportunitatea perfectă pentru mine. Este ceva diferit şi neobişnuit. La început mi-a fost frică să intru în apă după cele două operaţii, deoarece nasul şi sinusurile mele nu vor mai fi niciodată la fel şi nu ştiam cum vor reacţiona la presiunea apei. Dar nu am avut nicio problemă„, a povestit tânăra.

Citeşte şi Este TÂNĂR, plin de muşchi şi are o coadă de peşte. Cum arată BĂRBATUL SIRENĂ, visul americancelor

În prezent, fetele se antrenează peste 10 ore pe săptămână în apele reci ale lacurilor din apropiere, înainte să uimească publicul de la petrecerile şi festivalurile la care merg. Ele au ajuns foarte cunoscute, fiind chemate chiar şi în Australia sau Ibiza. Pentru a deveni sirene, tinerele poartă costume de peşte din silicon, care au o valoare de 3.000 de lire.