Povestea femeii care l-a învins pe DIAVOL. „Era Satan, bine conturat, MONSTRUOS” VIDEO

Presa internațională a scris recent despre experienţele trăite de o mamă şi cei trei copii ai ei, într-o casă bântuită, mărturiile acestora fiind susținute de un raport al medicilor și al polițiștilor. Povestea înfricoşătoare s-a petrecut în urmă cu doi ani, însă este prima dată când femeia vorbeşte despre ce i s-a întâmplat.

03 feb. 2014, 12:09
Povestea femeii care l-a învins pe DIAVOL. „Era Satan, bine conturat, MONSTRUOS” VIDEO

„Probabil că noaptea erau multe ţipete, teroare şi haos în casă, însă momentul pe care Latoya Ammons şi l-a amintit cu o claritate care-ţi dă fiori pe şira spinării este unul care face referire la o linişte paralizantă”, scrie Daily Mail, potrivit jurnalul.ro.

Latoya Ammons, în vârstă de 32 de ani, a declarat într-un interviu acordat tabloidului britanic, că s-a luptat cu Satan şi că a ieşit învingătoare.

„Latoya îşi lăsase Biblia în cameră. În momentul în care s-a aplecat spre Cartea Sfântă, l-a văzut. A amuţit. Nu se mai putea mişca. Ştia că venise pentru ea”, scrie Daily Mail.

„Vedeam cum umbra întunecată se înălţa, vedeam ceva bine conturat, ceva monstruos! Venea din Iad”, povesteşte Latoya.

Doar când mama Latoyei a intrat în cameră şi a tras-o în afara camerei, tânăra şi-a revenit.

Femeia a povestit şi cum demonii i-au luat copiii în stăpânire, existând numeroase mărturii ale vecinilor care au povestit că i-au văzut zburând prin casă sau aruncaţi din perete în perete.

În urma incidentelor, cazul a fost preluat de poliția din Indiana. Un ofițer a declarat că, după vizita făcută în casa femeii, a început să creadă în existența demonilor și a stafiilor. El a jurat chiar să nu mai intre vreodată în acea locuință.

Șeful Poliției din Gary, Charles Austin, a declarat pentru Daily Mail, că îi era frică să intre în casă noaptea, mai ales că a văzut obiecte mișcându-se singure și a înregistrat cu reportofonul tot felul de sunete înfricoșătoare.

„Ştiam că am ceva supernatural în faţă, ştiam că nu e din această lume. Ştiam că există o singură soluţie să înving, iar acea soluţie era Dumnezeu. Nimeni nu mai dorea să vină la noi în casă pentru că erau speriaţi. Ne simţeam singuri, răniţi, pierduţi. Nu ne bazam decât pe Dumnezeu. Am trecut peste frică şi am început să luptăm. Era care pe care”, spune Latoya.