Povestea FEMEII care şi-a PIERDUT VIRGINITATEA la 51 de ani: Fusesem căsătorită de două ori până atunci FOTO

O femeie din Marea Britanie, care a rămas virgină până la 51 de ani, a povestit dezamăgirea prin care a trecut cu toate că a fost căsătorită de două ori.

22 mai 2014, 14:29

Maria Loise, o femeie din Marea Britanie, s-a căsătorit cu John când avea 18 ani. Cu toate acestea, cei doi au divorţat când ea avea 25 de ani, însă în tot acest timp nu au făcut niciodată sex deoarece John era catolic  şi credea că sexul era doar pentru reproducere, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cele mai scumpe virginităţi. Cât au cerut fetele care şi-au vândut virginitatea pe net

Femeia l-a cunoscut apoi pe Carol, un englez numit după regele Romaniei. Cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte, bărbatul părăsindu-şi soţia şi copiii pentru a fi cu ea, dar Carol găsea mereu scuze pentru a evita contactul intim.

Am plâns de multe ori pentru că eram din nou respinsă. Barbatul pe care îl iubeam, căruia i-am jurat în faţa altarului dragoste, părea să simtă repulsie faţă de mine. Relaţia noastră a devenit seacă, adevărul şocant era că nici a doua oară când m-am căsătorit nu am făcut sex. Cu toate acestea, am avut o relaţie cu Carol care a durat 26 de ani„, a povestit Maria.

Într-un final, cuplul a divorţat şi femeia a ajuns să fie singură la 51 de ani, fără să fi făcut vreodată sex. Inedit este faptul că la finalul căsătoriei cu Carol, în viaţa cuplului a apărut Tim, un medic din Franţa care l-a tratat pe bărbat de inimă în timp ce familia se afla peste hotare. Francezul le-a devenit prieteni de familie şi în perioada în care Maria şi Carol s-au despărţit, şi medicul a trecut prin acelaşi lucru, reuşind apoi să se îndrăgostească virgină.

Citeşte şi O TÂNĂRA FOCOASĂ vinde ce are ea mai de preţ BĂRBAŢILOR GENEROŞI cu suma de 20.000 de EURO. Vezi cum arată

M-a invitat la el şi în seara aceea m-a sarutat cu o pasiune imensă pe care nu am mai simţit-o niciodată. Am presupus că este vorba de preludiu şi mi-am dat seama că trebuie să-i spun că n-am făcut niciodată sex„, a povestit ea.

Cu toate că Tim a fost uimit când a auzit mărturisirea ei, acest lucru a creat o legatură foarte strânsă între ei şi la doatr câteva zile după această întâmplare a făcut pentru prima dată dragoste, la 51 de ani. Cu toate că regretă că nu a făcut acest lucru mai devreme, ea recunoaşte că în prezent recuperează toată această perioadă.