Povestea FEMEII cu cel mai PLICTISITOR LOC de MUNCĂ din LUME. Vezi pentru ce este plătită: Mie îmi place FOTO

O femeie din Marea Britanie este plătită să vadă cum creşte iarba. Astfel, în fiecare zi, ea urmăreşte modul în care se dezvoltă seminţele de iarbă, studiind diferite specii ale acestei plante. Cu toate că pare un loc de muncă plictisitor, Helen Southall recunoaşte că nu ar face altceva pentru nimic în lume, considerând că este un avantaj faptul că poate petrece atât de mult timp în aer liber. 

21 oct. 2013, 17:56

De aproape 20 de ani, Helen Southall, o femeie de 43 de ani din Lincolnshire lucrează ca „analist al seminţelor de iarbă”, inspectând diferite specii ale acestei plante astfel încât să dezvolte cele mai bune seminţe pentru a crea cele mai frumoase gazoane ale caselor britanice, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Spectacol VERDE: O plajă din China a fost complet acoperită de alge şi iarbă de mare VIDEO

Cu toate că atunci când le spune oamenilor că tot ceea ce face este să vadă iarba cum creşte, femeia consideră că locul ei de muncă este interesant şi nu l-ar schimba pentru nimic în lume, mai ales că lucrează pentru Casa Britanică a Seminţelor. În fiecare toamnă ea plantează iarbă pe mai multe câmpuri şi apoi cercetează modul în care aceasta se dezvoltă.

Citeşte şi CEL MAI MIC SALARIU din lume: A câştigat într-un an doar 2 euro şi 58 de cenţi

Oamenii cred că munca mea este ciudată, dar eu o consider fascinantă. Monitorizez diferite tipuri de iarbă şi mă asigur că plantele au crescut cum trebuie. Am multă satisfacţie atunci când văd un fir de iarbă perfect drept şi foarte verde, ştiind că se datorează muncii mele„, a explicat ea.